Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland steunt Marokkaans autonomieplan – Jean Afrique

Nederland steunt Marokkaans autonomieplan – Jean Afrique

Tijdens de negende editie van de Interim Summit van de Global Coalition Against Daesh in Marrakesh op 11 mei erkende Nederland het Marokkaanse autonomieproject als “een serieuze en geloofwaardige bijdrage aan het door de VN geleide proces. Vind een oplossing.” Bij Die vraag “.

De verklaring kwam na een bilaterale ontmoeting tussen de middag tussen de Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita en zijn Nederlandse collega, Wopke Hoekstra.

lezen

Sahara: Waarom Spanje het Marokkaanse project steunde

“Dit initiatief maakt deel uit van de dynamiek die speelt in veel Europese landen, waar het handhaven van de status quo de samenwerking op veel gebieden, met name veiligheid, verstikt en de instabiliteit in de regio en in de Sahel bevordert. Door onze veiligheidssamenwerking te vergroten, partij wint’, zei een hoge diplomatieke bron. Hij verstopte zich niet Tevreden Om te zien dat een andere “grote” Europese macht zich aansluit bij de Marokkaanse positie.

Amsterdam sluit zich aan bij Madrid, de laatste Marokko formaliseerde zijn steun voor het standpuntNa interne onderhandelingen tussen de Spaanse uitvoerende macht en de Marokkaanse autoriteiten in een zeer ondoorzichtig kader.

Tijdens het proces kondigde Servië in een gezamenlijke verklaring met Marokko, en na een bilaterale ontmoeting tussen Nasser Burida en de Servische minister van Buitenlandse Zaken Nikola Selagovic, aan dat zij het Marokkaanse project over de Sahara als zeer “radicaal” erkennen. En “Betrouwbaar”.

READ  Het Iberische echtpaar, dat ontsnapte uit het Kovit Isolation Hotel, werd in het vliegtuig gearresteerd