Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oordeel over blessure Renato Sanchez!

Oordeel over blessure Renato Sanchez!

Lanceer doel! voetbalclub Paris Saint-Germain: Wat verwacht je van het aanvallende trio voor het WK?

Enkele minuten na de start van de wedstrijd tijdens de wedstrijd PSG-Nice (2-1) werd Renato Sanchez zondag geruststellend nieuws ontvangen. Volgens Le Parisien hebben onderzoeken die de Portugese international deze zondag heeft uitgevoerd inderdaad geen ernstige schade aan de quadriceps aan het licht gebracht.

Als Renato Sanchez nog steeds te eerlijk zou zijn om Christophe Galtier op te roepen voor de schok van woensdag in Parc des Princes tegen Benfica, zou de voormalige Lille-speler vrij snel terug kunnen keren in de competitie.

Vergeet niet dat Renato Sanchez net terug is van een blessure aan de adductoren die hem drie weken van het veld hield, waardoor hij (al) de impact tegen Juventus Turijn of OL ontkende.

Niets ernstigs aan Renato Sanchez

Meer angst dan kwaad voor Renato Sanchez, gisteren geblesseerd tijdens PSG – OGC Nice (2-1). Verwacht wordt dat de Portugezen dit keer snel zullen terugkeren. De voormalige inwoner van Lille was uit voorzorg vertrokken en de tests brachten niets ernstigs aan het licht.

READ  AS Eupen tekent Australische international Jason Davidson