Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onze moderne salesmanager steunt elk jaar een trekking voor de meest kwetsbaren

De commercieel directeur van Moderna Laboratories op BFMTV verdedigde dinsdagavond het idee om een ​​derde dosis van het COVID-19-vaccin aan de meest kwetsbare mensen te geven.

Commercieel directeur van Moderna Laboratories, Corinne Le Geoff, verdedigde dinsdagavond op BFMTV het idee om een ​​derde dosis van het COVID-19-vaccin aan de meest kwetsbare mensen te geven.

Op de vraag of het nodig is om de bevolking jaarlijks te vaccineren tegen het virus, antwoordde Corinne Le Goff dat “het ervan afhangt hoe het virus zich verder ontwikkelt”.

Zijn de vaccinatiegegevens van kinderen ‘einde van het jaar’ beschikbaar?

Ze gaf echter toe: “Er is een scenario waarin het virus zich blijft ontwikkelen en het niveau van overdraagbaarheid steeds belangrijker wordt. In dat geval kunnen we elk jaar een boost bedenken, zoals een griepvaccin”, verdedigde ze de commercial voor de directeur van het lab aan de oorsprong van een single messenger RNA-sera.

“Voor mensen met een onderdrukt immuunsysteem of ouderen is het belangrijk om zo goed mogelijk te worden beschermd”, vervolgde ze in de lucht. Over de kwestie van het vaccineren van kinderen van 12 jaar en jonger, zei Corinne Le Goff dat ze hoopt aan het einde van het jaar “2021 over gegevens te beschikken van de lopende klinische proef”.

Jane Polant BFMTV-verslaggever

READ  ETA Aquarides: Verse regen van vallende sterren moet deze week in de gaten worden gehouden