Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ontgiften.  Nee, de dirigent van Nederland maakte geen moslimpropaganda in het bijzijn van de koningin

Ontgiften. Nee, de dirigent van Nederland maakte geen moslimpropaganda in het bijzijn van de koningin

Geplaatst

Geschreven artikel

Op 29 november feliciteerde Antoine Ardant, een voormalige kandidaat bij de parlementsverkiezingen van Eric Zemours extreemrechtse partij Reconquête, zichzelf in een tweet als “het Nederlands Nationaal Orkest bereidt zich voor om te spelen voor koningin Beatrix der Nederlanden”. Besloten om het podium te verlaten! »

Op 29 november feliciteerde Antoine Ardant, een voormalige kandidaat bij de parlementsverkiezingen van de extreemrechtse partij Reconquet van Eric Zemor, zichzelf in een tweet ” De Dutch National Band bereidt zich voor op een optreden voor Koningin Beatrix der Nederlanden ” heeft beslist Ga van het perron af! In het geding was volgens de extreemrechtse kandidaat het gedrag van de dirigent. Laatstgenoemde, van moslimgeloof, zou besloten hebben een conferentie te houden” schoonheid Hij gaf orders om zich tot de islam te bekeren en in dunne vermomming. Een verhaal Dit is wat een andere Twitteraar de volgende dag meldde.

Twee jaar geleden, een anti-republikeinse website Ook dit verhaal sprak aan. En als we teruggaan door de internetarchieven, vinden we Zeer oude gebeurtenissen.

Zoals destijds in de Nederlandse pers werd gemeld, vond de scène plaats op 3 september 2011 in een concertzaal in Amsterdam. Koningin Beatrix was gekomen om het concert bij te wonen.
Op de foto’s zien we duidelijk een man die de microfoon pakt in een concertzaal. Hij noemt Allah en reciteert een soera uit de koran. Het orkest begint het podium te verlaten. De microfoon werd bij hem in beslag genomen en hij werd gearresteerd.

READ  Premier Mark Rutte heeft officieel excuses aangeboden voor de rol van Nederland in de slavernij

Maar de persoon die het begin van het concert onderbrak, was geenszins de dirigent, maar een simpele verstoring van het publiek. De dakloze, bekend bij de politie, was al opgepakt wegens het verstoren van andere evenementen. Dirigent was die avond Etienne Siebens. Het is al 10 jaar in omloop.

Er achter komen Rehabilitatie :
op Facebook
op Twitter
Op Youtube
Op Instagram
Kunst website