Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ontdek het fenomeenspel van maart 2024 dat je leven voor altijd zal veranderen!

Ontdek het fenomeenspel van maart 2024 dat je leven voor altijd zal veranderen!

Collega-gamers en popcultuurfans, het is tijd om in de volgende games te duiken die in maart 2024 de Xbox Game Pass-catalogus verlaten. En raad eens? Onder hen is een groot spel dat erg populair is bij de gemeenschap!

Elke maand verrast Xbox Game Pass ons met een verscheidenheid aan games. Na een drukke februarimaand ziet maart er veelbelovend uit. Helaas betekent dit ook dat het tijd is om afscheid te nemen van een aantal titels die ons verlaten. En deze keer zijn er drie games die vol zitten, en het zijn enorme hits. Wij hadden hem liever langer bewaard, zoveel is zeker.

Ten eerste is er Shredders, een spel voor liefhebbers van snowboarden en extreme sporten. Om de beste in het veld te worden, zul je de paden moeten volgen en je beste technieken moeten laten zien. Het is een leuke game om te proberen en is tot 15 maart beschikbaar op Xbox Game Pass. Wie weet word je er verliefd op en wil je hem de volgende keer kopen!

Dan is er nog de grote: Ni No Kuni: Vengeance of the Heavenly Witch Remastered. Deze JRPG, het resultaat van een samenwerking tussen Level-5 en Studio Ghibli, bevat een boeiend verhaal en verbluffende muzikale composities. Deze populaire titel verlaat ook Xbox Game Pass op 15 maart 2024, dus als je er nog niet aan begonnen bent, zal het moeilijk zijn om hem op tijd uit te spelen.

Laten we tot slot afsluiten met Hardspace: Shipbreaker, een spel waarin je speelt als medewerker die verantwoordelijk is voor het ontmantelen van ruimtestructuren. Een complete ervaring die managementgameplay en puzzels combineert in een verfijnde sfeer. Een onmisbare game voor Xbox Game Pass die ons op 15 maart verlaat.

READ  Ezviz LC3 armatuur-cameratest: kijken in de schijnwerpers

En voor degenen die al rouwen om het verlies van deze spellen: raak niet in paniek! In maart 2024 zullen er grote verrassingen komen, met langverwachte releases. Op 28 maart kunnen we al Diablo 4 noemen, die begeleid zal worden door Open Roads, een veelbelovende indiegame. Mooie mensen vanuit hun perspectief is ons grootste plezier als spelers! Het feest begint morgen met Warhammer 40.000: Boltgun. Maak je klaar voor veel plezier!