Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google Agenda voegt een kleine functie toe die een groot verschil maakt

Google Agenda voegt een kleine functie toe die een groot verschil maakt

Google heeft zojuist een wijziging in zijn Agenda-app doorgevoerd die het leven van zijn vaste gebruikers gemakkelijker moet maken.

Als u Google Agenda veel gebruikt, zult u blij zijn te weten dat de app wordt bijgewerkt met snelkoppelingen waarmee u sneller afspraken kunt maken.

Google vereenvoudigt zijn Agenda-app

Wanneer u in de mobiele versie van Google Agenda op de knop “+” klikt, vraagt ​​de app u een gebeurtenis of taak te selecteren of uw afwezigheid te melden. Vervolgens kunt u aanvullende informatie invoeren over tijd, datum, enz.

Tegenwoordig voegt Google Agenda-versie 2024.07.0-608174112 drie selectors toe die overeenkomen met deze drie evenementen, direct onder de titel. Zo kun je gemakkelijk en snel van de ene naar de andere overstappen. Dit is nu zo repetitief dat we ons kunnen voorstellen dat Google de “+” knop gewoon laat staan, zonder de tweede selectiestap te doorlopen.

© 9to5Google

We hebben eigenlijk een verkeerde keuze gemaakt bij het aanmaken van een evenement en moesten teruggaan om een ​​ander evenement te selecteren. Agenda-app-ontwikkelaars bieden daarom een ​​eenvoudigere en snellere oplossing. De update gebeurt aan de serverkant, je hoeft dit dus niet via de Play Store te doen, maar sluit en heropent gewoon de app. Er verschijnt één keer een pop-upvenster om u kennis te laten maken met deze nieuwe functie.

Ontdek: twee nieuwe praktische functies van de Google Phone-app

In minder dan een jaar tijd heeft de app een groot aantal verbeteringen ondergaan. We herinneren ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om voltooide taken te verbergen of een evenement in uw agenda te maken zonder uw Gmail-inbox te verlaten. Kleine details die een groot verschil maken bij het dagelijks gebruik van Google-tools.

🔴 Volg ons om geen enkel 01net-nieuws te missen Google Nieuws En WhatsAppen.

bron :

9to5Google