Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Online bankieren: hoe kom je aan 320 euro door een gratis rekening te openen?

zoek naar hem. Doe wat boter op de spinazie? Online Bankieren Boursorama Banque, Hallo bank! En Monabanq maakt echte argumenten als je daar een rekening opent. Houd er rekening mee dat deze aanbiedingen de komende dagen verlopen.

Dit weekend, bOnline banken zijn genereuzer dan ooit. Als u van plan bent een rekening te openen en uw eerste tests af te leggen bij deze gedematerialiseerde instellingen, is dit het moment om de volgende stap te zetten. Op dit moment geven ze financiële argumenten die niet kunnen worden afgewezen.

Boursorama Bank, Hallo bank! En Monabanq biedt een bonus die cumulatief kan oplopen tot 320 euro. Met de eerste twee online banken kunt u de bonus krijgen zonder inkomensvoorwaarden en zonder verplichting en het is gratis. Monabanq is urgenter en het zal iets langer duren om het te krijgen. We leggen uit hoe u hiervan kunt profiteren.

lopende rekening

Voorwaarden: Geen inkomenseis – Welkomstkaarten en Ultim

Jaarlijkse vergoeding: 0 EUR • Eerste storting: 300 EUR

Borgsom met cheque: ✔ • Borgsom in contanten: ✘

bankpas

Maandelijkse kosten van de kaart: 0 EUR

Opnames in de eurozone: gratis • Betalingen in de eurozone: gratis

Opnames in vreemde valuta: 1,69% • Betalingen in vreemde valuta: gratis

Voorgestelde kaarten

Betaal de telefoonrekening

Bekijk meer

1

lopende rekening

Voorwaarden: Geen inkomenseis

Jaarlijkse vergoeding: 36 euro • Eerste storting: 150 euro

Borgsom met cheque: ✔ • Borgsom in contanten: ✔

bankpas

Maandelijkse kosten van de kaart: 0 EUR

Opnames in de eurozone: gratis • Betalingen in de eurozone: gratis

Opnames in vreemde valuta: 2% • Betalingen in vreemde valuta: 2%

Bekijk meer

3

Boursorama Banque: 80 euro, hoe kom je eraan?

Boursorama Banque is veruit de grootste Franse online bank. Met meer dan 3 miljoen klanten heeft het beter gepresteerd dan al zijn concurrenten. ING komt het dichtst in de buurt en heeft een miljoen klanten op haar naam staan. De Nederlandse bank zal echter niet tevreden zijn met de prestatie en zal uiteraard proberen van haar Franse vestiging af te komen (gerucht). Nog steeds volgens geruchten zal ook Boursorama Banque in competitie zijn.

Dit weekend biedt Boursorama Bank u een aantrekkelijke bonus van € 80 voor het openen van een betaalrekening voor de eerste keer. de bank “De goedkoopste in Frankrijk” (13 jaar lang…) Koppel hem niet aan een activiteitsstatus. Je opent een account, activeert deze bij de eerste betaling, vraagt ​​een creditcard (gratis) aan en de beloning is voor jou.

Naast dat deze bonus zonder voorwaarden toegankelijk is, is het Boursorama Ultim account op zich ook een prima product. Het geeft u gratis toegang tot een betaalrekening en een Visa Premier-bankkaart. U hebt ook toegang tot alle producten van de bank (sparen, lenen, beurs, verzekeringen) zoals bij traditionele banken. Uiteindelijk is het het proberen waard – en geniet van zo’n genereus geschenk bij registratie.

Om 80 euro te verdienen bij Boursorama Banque, duurt het geen tien minuten.

READ  Elon Musk: Na de auto en de ruimte is hij hier om de mensachtige robot te verslaan

€ 80 gratis in Boursorama

Hallo bankier! Overtuigend in de gratis versie

Begin oktober heeft Hello Bank! Zeer genereus bij het openen van rekeningen. Als de bank nog steeds de voorkeur geeft aan premiumrekeningen (Hello Prime), heeft ze beslist om een ​​echte troef aan te bieden om een ​​gratis rekening te openen (Hello One-formule). Het is ook niet-bindend en vereist geen inkomensvoorwaarden – en biedt momenteel een bonus van €80. De Hello Prime-versie biedt een premie van € 80 plus 6 maanden gratis.

Hello One is een vereenvoudigde bankrekening waarmee u gratis gebruik kunt maken van uw betaalrekening en kaart. Deze formule is het antwoord van BNP Paribas op internetbankieren op nieuwe banken. U heeft dus het equivalent van een Visa Classic-kaart (met systematische autorisatie en automatische incasso). U mag niet profiteren van rood staan ​​en u betaalt kosten voor uw opnames in het buitenland.

Wees voorzichtig, in tegenstelling tot de nieuwe banken, Hello Bank! Het biedt ook premium toegang tot een volledige reeks premium bankproducten (sparen, krediet, verzekeringen, aandelenmarkt, enz.). Bovendien biedt geen enkele nieuwe bank zoals Revolut of N26 een welkomstbonus. Met 80 euro verzorgd door Hello bank! Je hebt geen andere reden om niet te gaan. Het is gratis en bovendien ben je niet verplicht.

Met Hallo bank! , kunt u de volgende 80 euro verdienen:

80 euro gratis bij Hello bank!

Monabanq en zijn bonus €160 (onder voorwaarden)

Toegegeven, de bonus van €160 aangeboden door Monabanq ziet er aantrekkelijk uit. Online bankieren vereist echter regelmatige activiteit van zijn klanten om al deze bonus aan hen uit te betalen. Het zal dus ingewikkelder zijn om het te krijgen dan die worden aangeboden door Boursorama Banque en Hello bank! Eind deze week. En ter herinnering: ze komen onvoorwaardelijk gratis.

READ  4 miljard euro voor deze nieuwe versie van Kies Frankrijk

Bij Monabanq is het eerste dat u moet weten dat al zijn rekeningen in rekening worden gebracht via internetbankieren. Je hebt de keuze uit 4 formaten variërend van 2 tot 9 euro per maand. Zodra je je account hebt geselecteerd, kom je in aanmerking voor de volledige bonus. Ze worden niet betaald bij activering van de rekening of bij het aanvragen van een bankkaart.

In feite neemt deze bonus de vorm aan van cashback. Kiest u voor de formules Pratiq (2 € per maand) of Pratiq + (3 € per maand), dan profiteert u van 0,5% cashback op al uw aankopen. Let op: u bent gelimiteerd tot maximaal € 80 cashback premie per jaar, gespreid over twee jaar. Door de berekeningen te maken zal het dus nodig zijn om het eerste jaar 16.000 euro per kaart uit te geven om 80 euro van de beloofde premie aan te raken.

Kies je voor Uniq en Uniq+ rekeningen (respectievelijk aan 6 en 9 euro per maand), dan ontvang je 1% cashback op je aankopen. Ook hier is de premie beperkt tot 80 euro per jaar, gespreid over twee jaar. Met andere woorden, als u in het eerste jaar € 8000 met uw creditcard uitgeeft, ontvangt u een bonus van € 80. Door voor dit formulier te kiezen, zorgt Monabanq ervoor dat u actief bent bij de bank.

Om het aanbod te ontdekken, vindt u het hier:

€ 160 te zien bij Monabanq