Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ongebruikelijk: een dronken dode persoon die verdwijnt en vervolgens deelneemt aan zoekopdrachten om hem te vinden

Een compleet dronken man neemt deel aan een door de politie georganiseerde zoekmissie in Turkije om alleen… zichzelf te vinden!

Het is een volkomen belachelijk verhaal dat zich afspeelde in Turkije. Beyhan Mutlu heeft veel gedronken tijdens een feestelijke avond met veel collega’s.

‘Wie zoeken we? Ik ben hier.’

Tijdens de nacht dwaalde hij enkele uren weg van een nabijgelegen bos. Zijn familieleden namen snel contact op met de lokale autoriteiten nadat ze in paniek waren geraakt. Vervolgens organiseerden ambtenaren een zoektocht om de vermiste man te lokaliseren. Al snel kwamen bewoners van buurgemeenten de politie een handje helpen. De teams riepen de namen van de verdwenen personen. Destijds had de man die bij de zoektocht betrokken was geroepen: “Wie zoeken we? Ik ben hier”, meldt CNieuws.

Surrealistische scène: The Prodigal Man was bezig met zijn eigen onderzoek. De omstandigheden die hem ertoe brachten om zich bij de reddingsgroepen aan te sluiten, zijn nog onbekend. Zelfs vrienden van Behan Mutlu merkten niet dat hun collega onder de lokale bevolking aanwezig was. De politie nam de man vervolgens veilig en wel mee naar huis.

READ  Twee leden van het Europees Parlement hebben toegegeven geen door het emiraat betaalde vluchten naar Qatar aan te kondigen