Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het ministerie van Nationaal Onderwijs onthult de examenkalender

Kandidaten voor het Algemeen en Technologisch Baccalaureaat werken op 15 juni aan de filosofie. De eerste tests beginnen echter in maart.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Geplande lancering in maart. Op donderdag 30 september publiceerden de ministeries van Nationaal Onderwijs en Hoger Onderwijs de data van het baccalaureaat 2022, met als doel Inzicht geven aan studenten en hun families. General and Technological Series, examens voor de twee gespecialiseerde cursussen vinden plaats van 14-16 maart, Filosofie op 15 juni en Mondelinge toespraak tussen 20 juni en 1 juli. De professionele baccalaureaatsexamens vinden plaats tussen 23 mei en 24 juni.

Aan de kant van Parcoursup beginnen de registratiefasen van 20 januari tot 29 maart voor het maken van wensen. De deadline om beloften te bevestigen is 7 april. “Les ministères on souhaité assurance la cohérence et la complémentarité du calendrier des épreuves terminales du baccalauréat avec celui de la procédure Parcoursup, de manière à permettre aux équipes educatives éducatives ‘lauxère de l’éducatives”Volgens een gezamenlijke verklaring.

READ  "Special Envoy" op donderdag 5 mei 2022 - Frankrijk 2-5 mei 2022