Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onder voorbehoud van een btw-verhoging zal de zender bepaalde abonnementen verhogen

Canal+ zal hun prijzen moeten herzien. gewijzigd belasting toegevoegde waarde Sommige shows zullen al verdubbelen, dus het zal deze abonnementen mechanisch verhogen, maandagavondgarantie weerkaatsing. Het gecodeerde kanaal van zijn kant geeft alleen aan dat het zijn abonnees zal informeren over het “nauwkeurige effect”.

Kanaal + Hij bevestigde echter “na te zijn geïnformeerd door de belastingdienst op 21 april (…) dat het btw-tarief dat van toepassing is op sommige van zijn aanbiedingen nu 20% en niet langer 10%” zal zijn. Het kanaal zegt dat het “de reikwijdte en gevolgen van dit bericht, in het bijzonder mogelijke oplossingen”, analyseert.

beIN moet 10% btw houden

volgens weerkaatsingDe stijging heeft betrekking op de versleutelde zender Canal+, die dan als uitvalsbasis dient voor sportprogramma’s en filmseries. Die stijgt gemiddeld van 20 naar 22 euro per maand.” Geen zorgen, aldus de krant, “ Netflix En Disney+, dat wordt gedistribueerd door Canal (en dat) al onderworpen is aan een btw van 20% die niet verandert”, noch Canal + Series.beIN, “de sportzender die live werd geraadpleegd, blijft naast het op 10%.” .

Voor niet-conforme abonnees (die de dienst op elk moment kunnen beëindigen) stijgt de rekening binnen enkele maanden als de maatregel van kracht wordt, evenals voor abonnees die nieuw zijn aangesteld door de zender. weerkaatsing. Aan de andere kant specificeert de krant: “Voor abonnees die voor een of twee jaar zijn aangesteld en die de meerderheid van de abonnees vertegenwoordigen, is het Canal + dat de verhoging zal absorberen om het juiste btw-niveau voor de schatkist te innen , tot het einde van de contracten van elk van de abonnees.”

READ  SNPL Pilots Association roept kwetsbare mensen op om bepaalde vluchten te weigeren