Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Om af te vallen en cellulitis.

Experts hebben bevestigd dat de beste manier om af te vallen en cellulitis te bestrijden, is om goed te eten en regelmatig te sporten. Er zijn echter enkele eenvoudige methoden om gewichtsverlies te versnellen, en een daarvan is aromatherapie.

Dus zijn essentiële oliën waarschijnlijk om gewichtsverlies en cellulitis te bevorderen? Onderzoek wijst uit dat het inhaleren, verspreiden of gebruiken van een specifieke essentiële olie (pepermuntolie, etherische olie van grapefruit, jeneverbessen, verse citrusvruchten, enz.) kan helpen het verlangen naar voedsel te verminderen, het energieniveau te verhogen en het verlangen naar voedsel te verminderen. . verlies proces. Het is veilig om deze essentiële oliën te proberen, zolang je er niet allergisch voor bent.

Effectiviteit van essentiële oliën voor gewichtsverlies en cellulitis.

We weten allemaal dat er geen wondermiddel is om af te vallen. Sommige wondervoedingsprogramma’s en magische formules werken slechts tijdelijk of helemaal niet en kunnen blijvende gezondheidsproblemen veroorzaken. De veiligste manier om af te vallen en cellulitis te bestrijden, is door het verlangen naar suiker te beteugelen en vaker te sporten.

Het opnemen van essentiële oliën in uw dagelijks leven kan u echter mentaal en fysiek welzijn bieden, waardoor u sneller en effectiever kunt afvallen. Essentiële oliën staan ​​bekend om hun vermogen om je humeur te beïnvloeden, te ontspannen of je energie te verhogen.

Ze kunnen helpen bij het aanpakken van psychologische problemen die veel mensen ervaren wanneer ze proberen af ​​te vallen, zoals emotioneel eten, hunkeren naar junkfood, vermoeidheid en gebrek aan enthousiasme.

Kunnen etherische oliën bijdragen aan gewichtsverlies?

Essentiële oliën kunnen de eetlust onderdrukken, vooral die welke worden gewonnen uit citrusvruchten of kaneel. Deze categorie is geschikt voor gewichtsverlies of buikbehoeften, omdat het verantwoordelijk is voor het reguleren van de stemming en eetlust en tussendoortjes tussen de maaltijden voorkomt.

READ  Het gezinsvermogen steeg in 2020 ondanks de gezondheidscrisis

Natuurlijk zullen etherische oliën alleen geen wonderen verrichten, dus je moet ze combineren met een gezond dieet en consistente lichaamsbeweging om je doel op natuurlijke wijze te bereiken.

Er is essentiële pepermuntolie die in de fitnesswereld in een stroomversnelling is geraakt vanwege zijn versterkende eigenschappen. Hoewel pepermunt geen vetcellen oplost of verbrandt, heeft het volgens een onderzoek wel bewegingsverhogende eigenschappen. Pepermuntolie helpt mensen meer uit hun trainingen te halen en meer calorieën te verbranden door fysiek uithoudingsvermogen.

Essentiële oliën kunnen ook helpen bij gewichtsverlies en cellulitis, de bloedsuikerspiegel verbeteren, de spijsvertering bevorderen en het energieniveau verhogen. Het kan werken als een vetverbrander en zorgen voor een gezonde spijsvertering. Zo kunnen sommige essentiële oliën meer energie geven, waardoor trainingen minder zwaar worden.

Het opnemen van essentiële oliën in uw gewoonten kan bijdragen aan succesvol gewichtsverlies, maar het vervangt op geen enkele manier een gezonde levensstijl.

Etherische oliën voor het verwijderen van cellulitis.

Essentiële oliën zijn niet bedoeld voor direct gebruik vanwege hun ingrediënten die de huid kunnen irriteren. Het is noodzakelijk om essentiële oliën te mengen met drageroliën. De meeste mensen hebben twee veel voorkomende oliën in hun keuken: kokosolie en olijfolie.

Hier zijn enkele drageroliën:

  • ceder
  • Essentiële olie van cipres
  • musk olie
  • Grapefruitolie
  • jeneverbessenolie
  • citroen olie
  • jeneverbessenolie
  • jojoba olie
  • Citrusolie
  • Rozemarijnolie

Hoewel cellulitis meestal een cosmetisch probleem is, kan het het zelfrespect van een vrouw aantasten. Topische toepassing van etherische oliën kan een optie zijn voor degenen die niet tevreden zijn met het uiterlijk van cellulitis. Het kan de huid een steviger uiterlijk geven en de elasticiteit ervan verbeteren.

READ  Onderzoekers verbeteren de lichtzeilen die Proxima Centauri . zullen bezoeken

Essentiële oliën zoals jeneverbessen, etherische olie van grapefruit, citroengras, zoete venkel, zwarte peper, cederhout en Litsea Cubeba (May Chang) kunnen cellulitis helpen verminderen.

* Presse Santé streeft ernaar gezondheidskennis over te brengen in een voor iedereen toegankelijke taal. In ieder geval kan de verstrekte informatie het advies van een gezondheidswerker niet vervangen.

Vind je onze inhoud leuk?

Ontvang onze nieuwste releases gratis en elke dag rechtstreeks in je inbox