Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In New York maakt een geval van polio zich zorgen over gezondheidsautoriteiten die vrezen voor “de mogelijkheid van een veel grotere verspreiding”

Volgens de monsters die in stadsriolering zijn geïdentificeerd, kan de circulatie van het virus veel hoger zijn.

Artikel door

gepubliceerd

Modernisering

leestijd : 1 minuut.

Een zaak die honderden anderen zou kunnen verbergen. Gezondheidsautoriteiten in New York (VS) maken zich zorgen na de identificatie van een geval van polio, Een zeer besmettelijke ziekte die het zenuwstelsel binnendringt en permanente verlamming kan veroorzaken, 21 juli. Omdat volgens de in het afvalwater geïdentificeerde monsters de circulatie van de ziekte veel hoger kan zijn en niet beperkt is tot één geval, kunnen we inlezen Parijse.

“De meeste gevallen zijn asymptomatisch of mild, en deze symptomen blijven vaak onopgemerkt.”gewaarschuwd voor BBCdinsdag 9 augustus Patricia Schnabel Robert, gezondheidscommissaris van Rockland County. “Dus er zijn honderden, zo niet duizenden gevallen die bij ons zijn opgekomen om een ​​staat van verlamming te zien”. misschien kun je zijn ‘Tip van de ijsberg van een potentieel veel grotere verspreiding’waarschuwde Mary Bassett, de gezondheidscommissaris van de staat New York, op donderdag 4 augustus.

Het moet gezegd worden dat New Yorkers niet goed ingeënt zijn tegen polio. Vaccinatiedekking tot slechts 79% in de staat New York, maar slechts 60% in Rockland County, waar de eerste patiënt werd geïdentificeerd, identificeert Ile-de-France dagelijks.

De vaccinatiegraad in Frankrijk is bijna 100%: “99% voor basisvaccinatie en 96% voor booster zuigelingen in 2019”Volgens een punt naar voren gebracht door Public Health France 30 juni 2022nadat het eerste geval op 22 juni in Londen (VK) was vastgesteld.

READ  Op woensdag 2 februari treft een zonnestorm de aarde: wat zijn de verwachte gevolgen