Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Olivier Giroud weetjes over de terugkeer van Karim Benzema naar het Franse nationale team

Wat volgt na deze advertentie

Olivier Giroud, laten we gaan. Als hij sinds afgelopen zomer een meer dan correcte start maakte bij zijn nieuwe club, Milaan, door 4 doelpunten te maken in de 11 wedstrijden die hij in alle competities speelde, proeft de nieuwe nummer 9 van de Rossoneri niet langer de geneugten van het Franse team sinds de Europees kampioenschap. 2020. Zoals al meermaals aangekondigd, De 35-jarige spits nam geen afscheid van de Blues, afgezien daarvan hield hij altijd het record van doelpunten bij in de selectie van Thierry Henry (51 doelpunten tegen zijn 46).

Het werd echter ingewikkeld voor hem. Als hij in de ogen van Didier Deschamps de afgelopen jaren een bijna onbetwiste houder was, heeft Olivier Giroud zijn positie zien verzwakken met Karim Benzema (33) die terugkeert naar wereldkampioen. De voormalige aanvaller van Montpellier, Arsenal of Chelsea, die de afgelopen weken al in de media aanwezig was, zette vrijdag zijn elan voort door een interview te geven aan het team. Hij verwees terecht naar de terugkeer van het aanvallende centrum naar Real Madrid naar keuze.

Benzema’s onevenwichtige terugkeer met de Blues, volgens Giroud

Volgens de Milan-spits, die in deze slag de eerlijkheid uitdeelde, heeft de fusie met Karim Benzema de pittige groep van de Blues enigszins geraakt. “Deze call-up zorgde voor een tactische onbalans op het niveau van het team en de manier waarop we spelen. Ik zeg dit eerlijk en zonder iets tegen Karim. Er is veel gebeurd ondanks hemzelf. Dat hebben we in sommige wedstrijden gemerkt.” […] Ondanks zichzelf veranderde Karim snel onze manier van spelen, die vijf jaar lang goed ingeburgerd was met een aantal aanvallende eigenschappen. Je kunt mayonaise niet van de ene op de andere dag nemen, vooral niet voor een wedstrijd als de Euro. Er zijn convergenties en tactische parameters te vinden. We hebben ook niet hetzelfde profiel. “

Tussen de regels door lezend, kunnen we begrijpen dat de terugkeer van KB9 daarom indirect en onvrijwillig verband houdt met het falen van Frankrijk op Euro 2020 (de uitschakeling op penalty’s tegen Zwitserland in de Ronde van 16). Maar Giroud, die de laatste editie van het EK doorbracht, beperkte zich tot de rol van invaller voor Benzema, maar hij maakte duidelijk dat de Blues daarin slaagden. “Overwin het probleem van tactische aanpassing na lange tijd”, zoals opgemerkt tijdens de Volkenbond (winst in finale tegen Spanje, 2-1), maar dat‘Het duurde lang’. In afwachting of hij op een of andere dag de trui zal dragen die Coq heeft getroffen met zijn tweesterrenaura, zal Olivier Giroud de prestaties van de Blues en Karim Benzema met belangstelling blijven volgen, allemaal zonder “enige bitterheid”. “Zoals hij hem dagelijks verzekert.

READ  De vaccinatie staat open voor alle burgers van de Verenigde Staten