Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Olivier Gayat (Grote Families): Hij leidt niet meer hetzelfde leven als voor de show!

In 2020 werd de Gyat-stam onthuld aan het grote publiek in Grote gezinnen, leven in XXL. Soukdavone en Olivier onthulden hun dagelijks leven als ouders van negen kinderen en werden al snel publieke lievelingen. Helaas maken ze sinds enkele maanden geen deel meer uit van het programma. Maar de show had een positief effect op het leven van de huisvader.

In tegenstelling tot de familie Santoro zijn de Gates niet van plan om dit jaar terug te keren naar de docu-realiteit. Ouders concentreren zich liever op hun projecten en Olivier lanceerde onlangs een prachtig project, zoals vastgelegd in een interview met Entertainment-tv. Toen het bekend werd, was de echtgenoot van Soukdavone (die onlangs toegaf zijn eigen echtgenoot te verknoeien) een huisschilder voor een bedrijf. maar bedankt grote gezinnen, kon de wereld van het ondernemerschap betreden. “Ik ben nog steeds invloedrijk en ik ben nog steeds bezig met de bouw. Dankzij de fall-out van de show kon ik het blik verf en aarde openen. Het is heel modern, ik heb mijn bedrijf begin november geopend‘, onthulde Cayden’s grootvader. Hij voegde eraan toe dat alles terug ging met zijn vrouw terug. Iets dat hun gemeenschap verrukt.

Hun oudste dochter Olivia heeft ook een groots plan. Met zijn metgezel Sora gaan ze binnenkort in hun eigen liefdesnest wonen. “Ik ben nog steeds bezig met het beïnvloeden en ontwikkelen van mijn YouTube-kanaal tegelijkertijd. Ik heb ook andere projecten op stapel staan, zoals het bouwen van mijn huis. We zitten nu in de laatste fase van het papierwerk. We tekenen bij de notaris en volgende maand start de bouw. De transfer staat gepland voor begin 2023.aldus de 26-jarige.

Wat Suquidafone betreft, zijn gezondheidsproblemen nu achter de rug. Ter herinnering: afgelopen november verlamde een grote rekenkunde zijn blaas. Dus werd ze met spoed geopereerd en moest ze afgelopen februari terug naar het zwembad om een ​​nieuwe te laten verwijderen.”kleine rekeningenMaar vandaag verzekert ze ons dat ze beter is, ook al moet ze audities blijven doen, wat een geweldig nieuws destijds.

READ  Jesta Hellmann onthult hoe ze 44 kilo is afgevallen door haar zwangerschap