Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laura Smit kondigt goed nieuws aan na maanden afwezigheid!

Het wordt eindelijk herenigd! Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het stuk in 2021 zou worden uitgebracht in een ander Parijse auditorium, Théâtre Antoine, voordat Covid-19 het hele programma op zijn kop zette. Maanden wachten was nodig voor Laura Smit en Jean-Pierre Darussin om met hun talent op het bord een heel publiek te kunnen trekken. Natalie Baye zei tegen zichzelf:vrolijkVoor zijn dochter, die geprezen werd door andere beroemdheden zoals toekomstige moeder Lou Doillon. De reacties van fans vermengden zich met die van hen en om het enthousiasme en enthousiasme te zien dat ze schrijven, zijn de plaatsen al geboekt.

Sinds juli 2021 heeft Laura Smit het internet opgegeven. In een verhaal waarschuwde ze haar abonnees voor haar voornemen om even te verdwijnen: “Hallo allemaal, ik verlaat Instagram, maar je kunt mijn nieuws vinden op de fanpagina. Doe voorzichtig en tot snel in de donkere kamers. werkelijk. LuraLaura Smit maakte zeker gebruik van haar tijd weg van sociale netwerken om te genieten van haar zoontje Leo, geboren op 7 oktober 2020. Niet lang geleden genoot ze van momenten van gelukzaligheid met Rafael Lancre Gaval tijdens hun religieuze bruiloft op 15 juni 2019 , de symbolische dag Voor de verjaardag van zijn vader Johnny Hallyday moet de rockster, uit de hemel, heel trots zijn op zijn dochter.

READ  WWE Survivor Series 2021 resultaten