Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emma de Kunis verliet Parijs: de geheimen van haar nieuwe leven in de loop van het proces van “ontwikkeling”

bij 45 Emma uit Caunes Ze leidde een geheime carrière in de showbusiness en was het die in 1998 een keizersnede kreeg als de beste vrouwelijke hoop. Ze keert terug met de cover van de regisseur op het kleine scherm van de miniserie Negen Jays, die chanten negen kuikens waar zijn dochter Nina speelde. gevraagd door VrijlatingZe beoordeelde haar huidige leven.

Zoals het concert van Stéphane Bern dat groen wordt in Perch of Julien Doré in de Cevennen, zo onthulde Emma de Caunes aan de krant dat ze ook Parijs verliet om in de provincies te gaan wonen. “twee jaar geledencarver lezer Woon in TrouvilleDoras-achtige ballingschap bespot hem door passages van plaats, True Phil, te scheiden. De grote afstand maakt het zoute schoen, uitgepakte wolken en vrolijke magieGeschreven door het dagblad in het nummer van maandag 21 maart (maart).

Ver van de hoofdstad en haar kosmopolitisme, maakt de actrice en regisseur bijvoorbeeld gebruik van de nabijheid van het strand om een ​​rustig, semi-lambdaleven te leiden. Bovendien had ze, terwijl ze haar serie promootte, over haar kunnen praten en zichzelf kunnen laten opvallen, maar ze is niet het thuistype. Het ego, de behoefte om zich te laten zien, is er te weinig voor; Caesar is zelfs verborgen in een opslagruimte! “Het lijkt dus absurd om te voldoen aan de promotie op Instagram, waarin hij zijn ochtendwandelingen op de laagwaterlijn met zijn zwarte Labrador beschrijft, zoals eerder‘, vult de krant aan.

Emma de Kunis, die getrouwd is met Jimmy Hewlett (de ontwerper van de virtuele groep Gorillaz), beweert meteen dat ze altijd een klein aspect is weggevaagd. “Ik werd al snel vergiftigd, maar op mijn 25ste was ik moeder en wilde ik niet meer het feestbeest spelen“Haar dochter, Nina, is geboren uit haar vorige date met Sinclair. Zelfs Cash, dochter van Antoine de Cayons, geniet ervan om op jacht te gaan”, zegt ze openhartig.opslaan“!

Zoek de serie negen mannen (met Philippe Catherine, Yannick Rene…), op Channel +, vanaf maandag 21 maart 2022.

READ  TPMP: Cyril Hanouna zwaait naar de namen van de best betaalde columnist, ontdek wie het meeste krijgt