Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De begrafenis van Michaela, Gravin van Parijs: een prachtig afscheidscadeau van haar dierbaren

Prinses Michaela, Gravin van Parijs, kwam zondag 13 maart op 83-jarige leeftijd thuis. Negen dagen later brachten zijn familieleden hem een ​​laatste eerbetoon in de kerk van Saint-Germain de l’Auxerrois, gelegen in het 1e arrondissement van Parijs.

Prinses Clotilde van Orléans, prins Michel van Frankrijk, zijn vrouw barones Barbara de Boch-Pastor, Chantal van Frankrijk, François-Xavier de Sambouché de Sorge en zijn zoon Alexis Francis-Beuve maakten de reis om eindelijk de gravin te zien. om zijn nagedachtenis te eren, De clan had twee standbeelden, één naar het beeld van de prinses, het andere naar het beeld van haar echtgenoot, prins Henrydie drie jaar geleden verdween en die het meest om haar ter wereld gaf.

Het leven van prinses Michaela kwam in 2019 voor het eerst tot stilstand, na het plotselinge overlijden van haar man, Henry Dorlean. In die tijd, overweldigd door uitputting, gaf de graaf van Parijs er de voorkeur aan een reis te annuleren om uit te rusten in de armen van zijn vrouw. Toen ze sliep, riep de gravin alle bezoekers op niet veel lawaai te maken om hem niet wakker te maken. Wat ze tot nu toe niet wist, was het overlijden van haar man: “Toen de verpleegster arriveerde voor behandeling, zei ik haar niet hard te praten, de prins slaapt. Geld naar hem toe en heeft mij niet ontvangen. “Mevrouw, Matt”‘, onthuld in de pagina’s Standpunt.

Leren leven zonder haar wederhelft was vooral moeilijk voor Michaela die maar van één ding droomde en met hem vertrok: “Soms heb ik nog steeds een hekel aan hem omdat hij me niet meenam. om er niet te zijn. Ik vertrouwde er veel op. We stonden elke ochtend samen op en gingen alleen weg als hij plezier had of naar de rue de Levis ging om te winkelen. We waren een beetje raar, maar onze eigenaardigheden vermengden zich en het was geweldig om samen te zijn.De gravin van Parijs en haar nu veel gemiste echtgenoot worden herenigd voor het leven.

READ  Netizens waren geschokt door de publieke stemming tijdens kruisgevechten