Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Olivier Bissnard, CEO van Air Caraïbes, overlijdt op 59-jarige leeftijd

Air Caraïbes General Manager Olivier Besnard is woensdagochtend (14 april 2021) overleden in zijn huis in Guadeloupe. Hij was 59 jaar oud.

Met grenzeloze droefheid kondigde Air Carabes vandaag de plotselinge dood aan van zijn algemeen directeur, Olivier Bissnard, in zijn huis in Guadeloupe.

Alle medewerkers van Air Caraïbes brengen hulde aan een zeer betrokken manager sinds 2016, aan het roer van het bedrijf.

Marc Rocher, Vice President van Air Caraïbes: “Olivier was een charismatische leider en zeer toegewijd aan Air Caraïbes en al zijn werknemers. Dit is een groot en pijnlijk verlies voor ons bedrijf. Ik wil graag zijn diepe genegenheid voor Guadeloupe benadrukken, aangezien hij woonde en voor de overzeese gebiedsdelen in het algemeen, waar hij veel werkte. Persoonlijk deel ik het diepe verdriet van zijn familie en zijn naasten. “

Olivier Bissnard was 59 jaar en bracht het grootste deel van zijn carrière door in de sectoren toerisme en luchtvervoer.

Hij had gewerkt voor Air Provence, Air Littoral, AOM, Air Martinique, TAT-Air Liberté, Pierre & Vacances, Air Austral, Exotismes, Corsair, XL Airways van Twinjet en Air Caraïbes.

Het verdwijnen ervan is een enorm verlies voor de toeristische wereld en de luchtvaartindustrie.

MEDEF biedt onze diepste condoleances aan

Olivier Bissnard, gedelegeerd bestuurder van Air Caraïbes, was een man van grote professionaliteit, vriendelijkheid en ongeëvenaarde menselijkheid.

Medef Martinique betuigt zijn oprechte condoleances aan zijn familie en medewerkers.

Medve Martinique

Het ontvangt de staten Guyana, Guadeloupe en Martinique, Olivier Bissnard.

Alexandre Rochati, gouverneur van Guadeloupe, Stanislas Cassells, gouverneur van Martinique, en Terry Kvelick, gouverneur van Guyana, betuigen hun oprechte condoleances aan de familie en familieleden van Olivier Bissnard, die stierf op woensdag 14 april 2021.

We verliezen een ondernemende figuur en een overtuigd man. Hij verbleef vele jaren op Guadeloupe en werkte aan de ontwikkeling van toerisme en luchtvervoer, vooral in het buitenland, een gebied waarmee hij nauw verbonden was.

Alexander Rochati, gouverneur van Guadeloupe, Stanislas Caziles, gouverneur van Martinique, Terry Kivelik, gouverneur van Guyana