Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het moratorium op het toedienen van het Johnson & Johnson-vaccin in de Verenigde Staten is verlengd

Het moratorium op het toedienen van het Johnson & Johnson-vaccin in de Verenigde Staten is verlengd

Amerikaanse functionarissen kondigden aan dat ze de vaccinatiekloof van Johnson & Johnson in hun vaccinatiecampagne uitbreiden. Ze waren aan het onderzoeken nadat ze zes vrouwen hadden ontdekt die ernstige bloedstolsels hadden gekregen, van wie er één stierf. Dit panel van experts wil meer gegevens bestuderen alvorens een beslissing te nemen.

Pauzeer in beheer Serum tegenover-Coronavirusziekte Johnson & Johnson aux Verenigde staat Een bijeenkomst van een groep experts, die met minstens een week is verlengd, zei woensdag dat er meer tijd nodig is om de mogelijke verbanden met de vorming van gevaarlijke bloedstolsels te beoordelen. Een groep deskundigen kwam bijeen op verzoek van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), het toonaangevende Amerikaanse agentschap voor volksgezondheid, na het ontdekken van zes gevallen van vrouwen, van wie er één stierf, na het lijden van ernstige gevallen van bloedstolsels geassocieerd met lage niveaus van bloedplaatjes na injectie in de Verenigde Staten.

Experts willen meer gegevens definiëren

Het Johnson & Johnson-vaccin is al aan 7,5 miljoen mensen in de Verenigde Staten gegeven en het zevende geval, dat van een 28-jarige vrouw, werd tijdens de bijeenkomst aan de orde gesteld. Deskundigen hadden kunnen besluiten het vaccin te beperken tot delen van de bevolking, maar de meesten zeiden dat ze meer gegevens moesten bestuderen voordat ze een beslissing konden nemen.

En ongecompliceerd Coronavirus: volg de ontwikkelingen van de situatie, donderdag 15 april

“Ik wil niet dat iemand erop wijst dat er een fundamentele fout in dit vaccin zit”, aldus Beth Bell, voorzitter van de commissie. “Maar ik wil de beslissing die ik heb genomen kunnen begrijpen en verdedigen op basis van een redelijke hoeveelheid gegevens”, voegde ze eraan toe. De datum van de volgende vergadering was niet …

READ  AdBlue raakt op, richting de ineenstorting van de toeleveringsketens

Lees meer over Europa 1

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: