Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ocean Fisker arriveert discreet in Frankrijk

Fisker blijft een kleine speler in de auto-industrie die Tesla niet eens kon betalen. Buiten de Verenigde Staten bestaat de Amerikaanse fabriek niet door een gebrek aan distributienetwerken. Om een ​​minimale aanwezigheid te kunnen garanderen, moet de Fisker door de rotoren gaan. Het merk, dat net zijn nieuwe model, de Ocean elektrische SUV, heeft gelanceerd, heeft besloten zijn auto te leasen aan een aantal Fransen.

Het is Crédit Agricole Bank, via CA Consumer Finance France, die de eerste primeur van Ocean zal verwerven door SUV’s aan te bieden aan de werknemers van het bedrijf, maar ook aan de klanten van de bank, via Agilauto, de specialist van de bank. Praten Auto.

Voor Crédit Agricole is het vooral een verbetering van het imago: werknemers baanbrekende, emissievrije voertuigen aanbieden. Altijd goed voor communicatie. Maar met een klein aantal Franse klanten is geduld nodig: de eerste leveringen zullen pas in 2023 plaatsvinden.

Het is Magna in Oostenrijk dat Fisker gaat produceren, het Amerikaanse bedrijf dat geen fabriek in Europa heeft. En tussen decennia Het is eigenlijk in Magna En met de huidige onderdelen en halfgeleiders, is het bijna logisch om leveringsdata van twee jaar te zien.

READ  Alle Freebox-abonnees maken zich zorgen, stroom van updates en mobiele evolutie