Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mogelijk is een derde dosis Pfizer-vaccin nodig

De CEO van Pfizer gaf donderdag toe dat een derde injectie waarschijnlijk over zes maanden tot een jaar nodig zal zijn, en daarna jaarlijks.

Mensen die het Pfizer-vaccin hebben gekregen, zullen het krijgen “Waarschijnlijk” Het hoofd van de Amerikaanse farmaceutische gigant zei een derde dosis in zes maanden tot een jaar, en daarna misschien elk jaar een injectie. “Een redelijke hypothese is dat waarschijnlijk een derde dosis nodig zal zijn, tussen zes en twaalf maanden, en vanaf dat moment zal er elk jaar opnieuw een vaccinatie plaatsvinden, maar dit alles moet worden bevestigd.”Albert Burla, CEO van Pfizer, zei in opmerkingen die donderdag zijn vrijgegeven door CNBC. Aan de andere kant spelen variabelen een grote rol., hij voegde toe.

Eerder vandaag bevestigde de anti-Covid-celdirecteur van de regering-Biden ook dat Amerikanen mogen verwachten een boostervaccin te krijgen om hen te beschermen tegen de zich verspreidende varianten van het Coronavirus. “We weten op dit moment niet alles.”Dr. David Kessler, gaf toe tijdens een hoorzitting voor Amerikaanse parlementariërs. “We bestuderen de duur van de antilichaamrespons.”Uitgelegd. “Het ziet er sterk uit, maar ziet een zekere daling en de variabelen vormen een uitdaging”​ David Kessler zei: “Om logistieke redenen, en alleen om logistieke redenen, denk ik dat we moeten bedenken dat er mogelijk een terugroepactie is.”

De Pfizer / BioNTech Alliance had in februari al aangekondigd dat het de effecten van een derde dosis van zijn vaccin tegen varianten in een klinische studie bestudeerde. Dit vaccin, dat in twee doses wordt gegeven, maakt gebruik van een innovatieve RNA-technologie die nog nooit eerder in het echte leven is gebruikt, zoals Moderna. Volgens klinische onderzoeken hebben deze twee best presterende vaccins op dit moment een werkzaamheid van 95% voor Pfizer / BioNTech en 94,1% voor Modern tegen Covid-19.

READ  Hoeveel verdienen handelaars die uw pakketten ophalen met Mondial Relay? (video)