Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL zegt nee tegen 4 miljoen euro voor Emerson

Tijdens de afgelopen zomerse transferperiode rook Olympique Lyonnais zo’n goede zet door Emerson, de tweevoudig Europees kampioen, uit te lenen aan Chelsea in de Champions League en met Italië in het EK. De linkerkant werd gehinderd door concurrentie van Ben Chilwell en Marcos Alonso voor zijn middenpositie en moest dus het droppunt vinden. In de Rhône was de Italiaans-Braziliaanse al snel overtuigd en speelde 16 van de 19 competitieduels die Lyon speelde.

Wat volgt na deze advertentie

Zijn terugkeer naar het niveau is niet onopgemerkt gebleven in Londen, waar Thomas Tuchel volgens zijn profiel “fan” zal zijn. de atleet. Ook volgens de Engelse media zullen de Blues, die na een blessure tot het einde van het seizoen van Ben Chilwell op zoek zijn naar een linkerflank, bereid zijn bijna 4 miljoen euro te bieden om de lening te beëindigen. Een aanbod dat al is afgewezen door de raad van bestuur van Lyon. Het lijdt geen twijfel dat het nodig zal zijn om overtuigend te zijn als de Blues een speler willen terugbrengen die zich goed voelt bij Lyon en wordt gewaardeerd door de fans.

READ  Monaco wint wedstrijd 1 van de finale tegen Kazan en pakt