Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Messi’s deal tegen Brest en met Argentinië was bijna bevestigd!

Onze WK-aftrap Top 10: de meest winstgevende conversies in de geschiedenis

Lionel Messi’s terugkeer naar competitie is niet nu! ESPN Argentina meldde, onder verwijzing naar journalist Hadrian Grenier, dat de Argentijn, die afgelopen zondag al had verloren tijdens de trip van Paris Saint-Germain naar Lyon (1-1), zaterdag (21.00 uur) zijn rang niet kan handhaven tegen Brest. .

De media bepaalt dat vlo Geen van beiden zal worden opgeroepen, aangezien Argentinië ervoor kiest om eind januari tegen Chili en Colombia te spelen, na onderhandelingen tussen Parijs en de Argentijnse voetbalbond (AFA). Tijdens de individuele training na te zijn getroffen door Covid-19 tijdens de vakantie, moet Lionel Messi opnieuw het Parijse shirt dragen voor de receptie in Reims, op zondag 23 januari in het Parc des Princes.

om op te merken dat Neymar is ook niet opgeroepen voor het Braziliaanse nationale team, in tegenstelling tot de Parijse kapitein, Marquinius.

Messi verliest van Brest en met Argentinië?

samenvatten

Volgens ESPN Argentinië zou Lionel Messi moeten verliezen in de volgende wedstrijd van PSG tegen Brest en in de komende rally met Argentinië. La Bolga moet op 23 januari terugkeren tegen Reims.

READ  Mercato: Real Madrid bespot Leonardo's aankondiging van Mbappé