Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oktober keynote voor de MacBook Pro M1X?

MacBook Pro ‘M1X’ wordt mogelijk onthuld tijdens nieuw Apple-evenement in oktober, kondigt Mark Gorman aan in zijn wekelijkse nieuwsbrief werkgelegenheid. De chip van deze machines zal worden uitgerust met een 10-core processor (8 efficiënt, 2 zuinig) en we zullen de keuze hebben tussen een grafisch circuit van 16 of 32 cores. Vergelijk met de M1, die een acht-core (4 + 4) CPU en 7 tot 8 grafische cores heeft.

Technische kenmerken die gelijk zijn aan de leergierige eigenschappen Bloomberg gaf in de lente. Destijds gaf hij ook aan dat deze MacBooks zullen profiteren van een geheel nieuw ontwerp, een MagSafe-poort, een HDMI-poort en een SD-kaartlezer. Er zullen ook meer zijn dan de twee Thunderbolt/USB 4-poorten die de Mac M1 een dag maken. Gurman verwachtte ook een lancering in de zomer, maar zoals iedereen opmerkte, was dat niet het geval!

De toekomstige Mac mini M1X zal volgens John Prosser met een korreltje zout worden gegeten.

Ook noemt Gurman het verbeteren van de schermtechnologie (mini-LED?). Het geeft niet de verwachte diameters, maar er zijn genoeg geruchten geweest over de 14- en 16-inch maten. Wat betreft de Mac mini M1X, die de Mac mini Intel zal vervangen die nog steeds in de catalogus staat, wordt de komende weken nog steeds verwacht met Het nieuwe slanke ontwerp.

Mark Gurman's Apple Silicon Roadmap: MacBook Pro, Mac mini, iMac en Mac Pro d

Mark Gurman’s Apple Silicon Roadmap: MacBook Pro, Mac mini, iMac en Mac Pro tegen eind 2022

READ  Uitgebreide creativiteitshelikoptermissie op Mars