Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Capcom ziet de pc als het belangrijkste platform

De voorspelling werd ondertekend door Haruhiro Tsujimoto, COO van Capcom, in een interview met Nihon Keizai Shimbun. Volgens de leider zal de pc een belangrijke bijdrage leveren aan de groei die Capcom al vele jaren doormaakt, tot het punt dat de verkoop van pc-games tegen eind 2022 50% van de omzet van de uitgever zou kunnen uitmaken. Steam heeft dan dezelfde hoeveelheid Gewicht die op alle consoles samen wordt gevonden. Voor Capcom, wiens economisch succes voor een groot deel afhangt van een sterke groei van zijn immateriële verkoop, is de pc het ideale platform om de operationele marge te verbeteren.

Bij gebrek aan gedetailleerde officiële cijfers bleek uit een lek van vertrouwelijke gegevens naar Capcom afgelopen november dat pc-verkopen Monster Hunter World En Monster Hunter Iceborne Het was vergelijkbaar met de verkoop van de PS4-versie, behalve in Japan waar de pc niet voldoende ontwikkeld was als gameplatform. Resident Evil Village, de nieuwste multi-platform grote titel die is uitgebracht door Capcom, lijkt het ook erg goed te hebben gedaan op pc met een piek van 106.631 spelers gelijktijdig op Steam, vergeleken met 74.024 voor de remake. Resident Evil 2Eerder franchiserecord op dit platform.

Zoals aangekondigd in TGS, is de pc-versie van Monster Hunter Rise Het zal plaatsvinden op 12 januari 2022. Ondanks dat er al bijna 8 miljoen exemplaren zijn verspreid op de Switch, lijkt Capcom veel te verwachten van deze pc-mod, die is uitgebreid zonsopkomst Deze keer zal het komende zomer gelijktijdig worden uitgebracht op Switch en pc. Vanwege de afwezigheid van PlayStation- en Xbox-poorten, kunnen veel consolespelers in de verleiding komen om naar de pc te gaan voor hun dosis monsterjacht in plaats van te wachten op de volgende multi-platform-aflevering.

  • Om ook te lezen | Monster Hunter Rise verschijnt op 12 januari 2022 op pc
READ  'Dragon Man' wordt onze naaste neef