Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe de update te installeren zonder te wachten op publicatie

Heeft u een Windows-pc die compatibel is met Windows 11 en wilt u nu het nieuwe Microsoft-systeem installeren? Hier is hoe het te doen.

Windows 11: de update installeren zonder te wachten op implementatie

Windows 11 is nu beschikbaar. De update van Windows 10 is gratis en deze nieuwe versie van het systeem wordt in 2022 geleidelijk uitgerold. Als je pc compatibel is, is het mogelijk om deze nu te updaten.

Controleer of uw computer compatibel is met Windows 11

U moet eerst controleren of uw apparaat goed is en compatibel is met Windows 11.

Microsoft heeft een PC Health Check-tool online gezet waarmee u kunt controleren of uw hardware aan alle criteria voldoet.

Zodra de Computer Health Checkup-app is geïnstalleerd en actief is, hoeft u alleen maar op Nu controleren te klikken in het gedeelte Windows 11 bekijken (sic). Als uw computer alle vakjes aanvinkt, geeft de tool “Deze computer voldoet aan de vereisten voor Windows 11” weer.

Wacht niet om te publiceren: wat is het gevaar voor een computer?

De uitrol van Windows 11 zal om verschillende redenen zeer geleidelijk verlopen. Ten eerste, hoe meer computers snel naar Windows 11 migreren, hoe meer de problematische fout een groot aantal apparaten zal treffen. Het is dus een goede manier om de ontvangst van het nieuwe systeem te vergemakkelijken. Het is ook hoe Microsoft en zijn partners werken aan de kwaliteit van stuurprogramma’s voor de verschillende onderdelen van uw computer. Als Microsoft je de update niet aanbiedt, kan dat zijn omdat het bedrijf denkt dat een onderdeel in je machine of een van je randapparatuur op dit moment waarschijnlijk minder goed zal werken met Windows 11.

READ  Debriefing en afhandeling van nieuwe Samsung-producten door twee geweldige Franse tech YouTubers

Houd er dus rekening mee dat als u de update wilt forceren zonder te wachten, uw computer mogelijk minder gaat presteren. Maak deze optie alleen als u goed op de hoogte bent van de risico’s.

Een update aanvragen met Windows Update

De eenvoudigste manier om de update aan te vragen zonder te wachten op implementatie, is via Windows Update. Door handmatig een “controle op updates” uit te voeren, wordt u door Microsoft getoond dat u prioriteitstoegang zoekt. Het systeem kan dan aanbieden om Windows 11 te downloaden en te installeren.

Ga naar de Microsoft .-site

Microsoft biedt een installatiewizard voor Windows 11 op zijn site waarmee de installatie onmiddellijk kan beginnen als de pc als compatibel wordt beschouwd.

Laat u gewoon leiden door de tool.

Windows 11: de update installeren zonder te wachten op implementatie

Update installeren met ISO

Er is nog een snellere manier om de update naar Windows 11 op een compatibele pc te forceren. De methode is anders, maar het proces is hetzelfde voor Windows, dus het heeft geen andere invloed op uw licentie of gegevens dan via Windows Update.

De eerste stap is het legaal downloaden van de Windows ISO en het voorbereiden van de USB-drive voor installatie.

Klik op deze pagina op Downloaden onder Windows 11 Disk Image Download (ISO), kies vervolgens de taal en klik op Download 64-bit om Windows 11 ISO te downloaden (vanaf ongeveer 4 GB).

Windows 11: de update installeren zonder te wachten op implementatie

Als je klaar bent, dubbelklik je op het ISO-bestand (of klik met de rechtermuisknop op het bestand en “mount”, of klik met de rechtermuisknop op het bestand en “Openen met Verkenner”). Voer in de map die wordt geopend het bestand “setup.exe” uit. Dan hoef je alleen nog maar de update naar het nieuwe systeem aan te vragen.

READ  Oddworld: Soulstorm officieel aangekondigd op Xbox | Xbox One

Na verschillende herstarts bevindt u zich in Windows 11.