Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oekraïense soldaten werden veroordeeld om in hun gelederen te blijven

Oekraïense soldaten werden veroordeeld om in hun gelederen te blijven

De cookies en soortgelijke technologieën die wij bij Mediapart gebruiken zijn van verschillende typen en stellen ons in staat verschillende doeleinden na te streven.

Sommige daarvan zijn noodzakelijk voor de werking van de website en mobiele applicaties (je kunt ze niet weigeren). Andere zijn optioneel, maar helpen uw ervaring als lezer te vergemakkelijken en ondersteunen op een of andere manier Mediapart. U kunt het hieronder afwijzen of accepteren, afhankelijk van het doel ervan.

Accepteert u dat Mediapart cookies of soortgelijke technologieën gebruikt voor de volgende doeleinden?

Per categorie kunt u uw keuze maken door de schakelknop te activeren of te deactiveren.

noodzakelijk voor de werking
Via de website of applicatie

Het verbinden van abonnees, het meten van een anoniem publiek, het verzenden van meldingen, het volgen van storingen, het onder de aandacht brengen van onze Diensten: deze tools zijn essentieel voor het monitoren van de activiteit en de goede werking van onze Diensten.

Met deze tools kunnen we verkeersstatistieken voor sites en mobiele apps verzamelen om het gebruik te begrijpen, potentiële problemen op te sporen en de ergonomie van onze producten te verbeteren.

Er wordt geen reclame gemaakt op Mediapart. Maar we promoten onze inhoud en diensten wel op andere websites en sociale netwerken. Om dit te doen, gebruiken we technologieën van sommige advertentie-exploitanten.