Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nolwenn Leroy ingevuld door Arnaud Clément, de zangeres laat je gaan en een groot dossier wegen over hun huwelijksleven!

In volle promotietour voor zijn nieuwe album Baaded ontsnappen, Nolwenn Leroy geeft al enkele dagen interviews. Op maandag 22 november 2021 hadden Giulia Vignali en Thomas Soto de eer haar te verwelkomen in de groep telematica. Voor de camera vertaler gewoon om te onthouden Hij belichtte de vruchten van zijn werk met Benjamin Beolai. Hun samenwerking overtrof duidelijk zijn verwachtingen.

“We hebben elkaar veel ontmoet, bijvoorbeeld bij de Victoires de la Musique. Maar we kwamen elkaar niet regelmatig tegen. Het idee voor het album ontstond de afgelopen twee jaar”, zijn gespecificeerd voor huidige vrouw afgelopen oktober. “Tussen de twee sloten belde ik hem opnieuw om te vragen of hij nog steeds goed bij hem paste, hij zei ja en hij was weg. Er is geen toeval, het is planetaire afstemming. Ik kwam op een punt waarop ik mezelf bij iemand kon aangeven , en laat mijn angsten gaan.”

Zeer conservatief over zijn privéleven, maar Nolwenn Leroy is gefascineerd door journalisten Frankrijk 2 Over zijn relatie met Arnaud Kleiman. Twaalf jaar geleden spinnen tortelduifjes de perfecte liefde uit het zicht. Ze zijn ook de gelukkige ouders van een kleine jongen genaamd Marine.

Volgens zijn uitspraken heeft zijn metgezel talloze kwaliteiten. Als een atleet bijvoorbeeld slaapt, snurkt hij niet. Een godsgeschenk voor de zanger. “Ik heb geluk, maar ik, het zou mij kunnen overkomen”, gaf ze niet zonder humor toe. “Ik denk dat we allemaal een beetje, min of meer snurken.”

Complementair en samensmeltend vonden de twee sterren elkaar goed. “Ik had een man zoals hij nodig, met een antwoorder, die me zou duwen, trekken”، Nolwenn Leroy gevangen duur. Tijdens het interview beweerde de jonge moeder ook dat haar wederhelft haar had gebracht “Geruststellend kader, nauwkeurigheid en gevoel voor organisatie”. Vader van zijn zoon ook “Doorzettingsvermogen bijbrengen, om niet achter te blijven, strijdbaar te blijven.” “Onder ons ben ik de meest relaxte, de dromer die snel overweldigd kan raken”Nolwenn Leroy sloot af met filosofie.

READ  'Kleine belediging': Audrey Florot speelt op humoristische wijze haar rol in 'Kaamelott' - Nieuwsreeks

ZIE OOK: The Secret Box: Geconfronteerd met Faustin Pollaert, balanceert Nollouine Leroy op de dag dat Alain Delon weigert…

Merkbaar