Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze hatelijke en ongepaste opmerking tijdens Adele’s Live bij de NRJ Music Awards

Zaterdag 20 november was een nieuwe avond van NRJ Music Awards. Na de editie van 2020 in de Seine Musicale in Boulogne-Billancourt, in de regio Parijs, keerde het concert terug naar het Palais des Congrès in Cannes.

Terwijl Ed Sheeran op reis was, bevond Adele zich naast Los Angeles in het zuiden van Frankrijk. Als ze niet aanwezig is, behaagt ze haar Franse fans met een goed optreden.
De Britse artiest bracht zijn nieuwste nummer in de ether makkelijk voor mij. Een ontroerend nummer leidde tot haar scheiding van ex-man Simon Konecki.

Een spektakel dat het publiek in Cannes versteld deed staan, te beginnen bij Vitaa en Slimane. Het duo, dat nooit meer met lege handen stond, genoot van het moment. Maar helaas begreep de netizen-gebruiker dat een vertalerbloem voor jou Hij wees zijn vriend erop: “Zijn gewicht verandert alles.”

Wat irriteert netizens … “Zelfs 1000 Vitaa zijn niet gelijk aan Adele, zowel fysiek als vocaal”, “Geen relatie, ze heeft dezelfde stem als voorheen WTF”, “Met haar gewicht of niet, ze is geweldig deze vrouw”, “Adele heeft talent, zij “,” laat zichzelf oordelen, ze kijkt eerst naar zichzelf “,” bekritiseert durf “,” Wie denk je wel dat ze is, “Wie is Vita”, lees je in de comments.

Behalve dat andere internetgebruikers ervan overtuigd zijn dat de gesproken zin niet de gemarkeerde zin in het bijschrift is.

“Ze zei eerder: dit nummer is zo mooi”, “Hoe kun je de zinnen verdraaien, het is gek”, “Je zoekt problemen, waar geen problemen zijn”

READ  Deze Breton wil het wereldrecord vestigen met haar verzameling objecten uit de animatiestudio Ghibli - de avondversie van West-Frankrijk

Voor degenen die de reeks niet hebben gezien, hier is hij:

https://www.tiktok.com/@tiktok_buzzz/video/7033316600325410054?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id6975057230819739141

Bekijk ook: Vita “Betrayal” van Amal Bent: Balance, midden in het interview, haar zeer speciale eisen…

Bewerken