Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ridley Scott valt jongeren en hun technieken aan voor zijn recente mislukking

na, na Alien, Blade Runner of de GladiatorEn regisseur Ridley Scott Hij denkt dat hij nog een hit tekende met zijn nieuwste film. Helaas ging uiteindelijk niet alles zoals gepland. Ja Het laatste duel kreeg lovende kritieken, Toeschouwers volgden niet. Dan is de regisseur ervan overtuigd, deze mislukking volledig De schuld van jongeren en hun nieuwe technologieën.

Ridley Scott betaalt nog een schreeuw

Met Het laatste duelDe handtekening van Ridley Scott Nog een kritische succesfactor. Zijn nieuwste film kijkt uit naar historisch drama en podia Vijfsterrencast bestaande uit Matt Damon (Jason Bourne), Jodi Comer (vrije manen Adam Driverstar Wars). Het was echter niet genoeg om het publiek te overtuigen om de film in de bioscoop te komen bekijken.

Hoewel niemand het talent van Ridley Scott als regisseur in twijfel trekt, zal iedereen het erover eens zijn dat zijn laatste film zijn carrière niet zou markeren. Het laatste duel Het mislukt aan de kassa. Vooral uit de Verenigde Staten. Hierover sprak de 83-jarige regisseur op de podcast Wat is dit voor onzin En Hij gaf de jeugd de schuld van deze mislukking.

Ik denk dat we vandaag een publiek hebben dat is opgegroeid met deze verdomde mobiele telefoons. Millennials willen niets meer leren, tenzij het via een mobiele telefoon is.

Pech?

Ridley Scott is niet de eerste flits van glorie. Iets meer dan een week geleden, De regisseur viel superheldenfilms gewelddadig aan. moet zeggen Sinds de pandemie is het voor sommige producties moeilijk geworden om een ​​plek aan de kassa te vinden.

READ  "Het is respectloos!" "Ze zou zich moeten schamen!" Het 'vegen van de kandidaat' legt het web bloot

Omstanders blijven voorzichtig met het betreden van donkere kamers. En als ze gaan, kijken ze naar superhelden of sciencefictionfilms. Als een donkere en gevaarlijke film Het laatste duel Je zult zijn publiek gewoon niet vinden.

Het is echter gemakkelijk om jonge mensen en hun technieken de schuld te geven van dit falen, wetende dat de fans van de regisseur verre van “millennials” zijn. Het kan zijn Het laatste duel We zullen elkaar ontmoeten Meer succes komt uit op uitzendplatforms. Zoals nu gebruikelijk is, hebben veel producten een favoriet weten te vinden in de catalogi van Netflix, Disney + of zelfs Amazon Prime … Ontdek bovendien Deze actiefilm is inmiddels door alle Fransen bekeken op Netflix.