Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘I’ll Eat Any Anus’: David Ginola arriveert in reality-tv-show!

Ook al zorgde zijn vertrek uit de M6 voor veel gepraat, David Ginola Nog steeds zijn drukke agenda en hectisch leven. De voormalige Paris Saint-Germain-ster bleef niet werkeloos in zijn hoekje staan ​​en besloot door te gaan met het leven van gewone avonturen. De 54-jarige tv-man doet momenteel mee aan de Engelse versie van de populaire reality-tv-game Ik ben een beroemdheid, haal me hier weg. Een project waarvan de jonge partner, Maifa Dinat, enige bedenkingen had…

De show begon pas een paar dagen geleden, maar de voormalige presentator van Frankrijk heeft ongelooflijk talent Hij heeft ons al een geweldige reeks gegeven. In dit overlevingsspel waar beroemdheden op een bijzonder eenvoudige manier moeten leven zonder moderne voorzieningen, gebeurt het dat sommigen van hen snel uitgeput zijn en het lijkt erop dat dit inderdaad het geval is bij David Ginola.

Terwijl de show nog in de beginfase van het filmen was, deed Carla’s vader een enigszins verontrustende bekentenis voor de camera’s. Toen hem werd gevraagd om zijn ervaring te bespreken en hoe ver hij zou willen gaan als hij in hongerstaking zou gaan, was hij vrij duidelijk in zijn aantekeningen. “Breng me een anus”, wordt gelanceerd in verband met de vaak weinig inspirerende gebeurtenissen die in de show aanwezig zijn.

David Ginola is duidelijk geamuseerd door zijn bekentenis, en voegt er meteen een laag aan toe. “Ik eet elke anus. Als ik honger heb, breng me dan een anus!”zegt hij blij. De vader van Little Ever is niet bang voor ontberingen en maakt zich zorgen over zijn maag, hij is bereid alles te doen om tevreden te zijn tijdens het avontuur. Een sequentie die is genomen op het officiële Twitter-account van de show, dat netizens enorm heeft verbijsterd. “Het is nog maar 5 minuten geleden sinds het begon en we hebben al de seizoensaankondiging.”Staat het op de tweet?

READ  Michael Symes getroffen door Covid-19 ondanks twee doses van het vaccin (video)