Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WWE Survivor Series 2021 resultaten

Voltooi WWE Survivor Series 2021-resultaten.


WWE

Zondagavond is het RAW vs. SmackDown. WWE organiseert Survivor Series 2021 met de gebruikelijke botsingen tussen de twee merken.

Clankampioenen staan ​​tegenover elkaar: WWE Big E kampioen RAW-kleuren tegen Universal SmackDown-kampioen Roman Reigns. RAW-kampioen Charlotte Flair neemt het op tegen SmackDown Becky Lynch, Amerikaans kampioen Damian Priest neemt het op tegen intercontinentaal kampioen Shinsuke Nakamura en RAW Tag Team-kampioen RK-Bro neemt het op tegen Team Usos en SmackDown Tag-kampioenen.

Uiteraard vinden we ook twee traditionele knock-outwedstrijden van de Survivor Series met mannen Seth Rollins, Finn Balor, Kewin Owens, Austin Theory en Bobby Lashley (RAW) tegen Drew McIntyre, Jeff Hardy, King Woods, Happy Corbin en Sheamus (SmackDown) en dames Bianca Belair Rhea Ripley, Liv Morgan, Carmella en Queen Zelena vs. Sasha Banks, Shayna Baszler, Schutzi, Natalya en Ali (SmackDown).

Er zal ook een Battle Royale van 25 worstelaars (inclusief Sami Zayn) zijn om het 25-jarig jubileumdebuut van The Rock in WWE te vieren.

👉 Kaartvoorbeeld en analyse
👉 Beginnend

Dus, Damien Priest vs. Shinsuke Nakamura opende het avondevenement bij Kickoff. Een plek die noch saai noch waardig is, want er was sowieso geen opbouw onder de worstelaars voor deze wedstrijd.

Diskwalificatie van Shinsuke Nakamura Bato Damian Pastor. Het begon als een goed spel, en toen werd de priester de weinige gitaargeluiden van Rick Boggs rond de ring beu, dus brak hij de gitaar en sloeg hij ermee op Nakamura toen hij zijn medegitarist wilde verdedigen. Niet kijken, het is slecht. Zelfs voor een kickstart.

Achter de schermen zien we Vince McMahon uit zijn limousine stappen voor een groep sterren die voor hem applaudisseren en juichen. Hij haalde er een gouden ei uit, verwijzend naar de film Red Notice met The Rock, waarbij de talenten nog harder juichten. Met andere woorden, Vince McMahon vroeg een handvol supersterren om hem te applaudisseren nadat hij de afgelopen weken een groot deel van hen had ontslagen. Kim Jong-un doet hetzelfde. Als je niet hard genoeg klapt, spring je.

READ  Alexandra Henrión Claude dreigt de groep te verlaten na fatale uitspraak van Eric Naulieu (video)

De pay-per-view begint met de echte/nep-competitie tussen Charlotte Flair en Becky Lynch. De kampioenen van RAW en SmackDown strijden in de openingswedstrijd. Volgens Fightful Roman Reigns vs. Big E zou de opening zijn, maar ’s avonds veranderden de plannen zichtbaar.

Becky Lynch Bateau Charlotte Flair Door met een rolletje op de hoek van de ring te vallen, in de touwen. Het is frustrerend omdat de wedstrijd zo goed was. Goede intensiteit, dynamiek, enkele mooie plekken. Het is erg frustrerend.

Een laatste explosie op de grond op de tweede dag van de avond. En net als in de eerste wedstrijd, zou er geen manier zijn om dit geschil op te lossen. We proberen nog steeds een van de supersterren te beschermen, als het niet uitmaakt wie hier wint of verliest, ze riskeren niets. vermoeiend.

Het eerste traditionele spel van de Survivor-serie is het herenspel en het gebeurt ter plekke. RAW’s Seth Rollins, Finn Balor, Kewin Owens, Austin Theory en Bobby Lashley met SmackDown’s Drew McIntyre, Jeff Hardy, King Woods, Happy Corbin en Sheamus.

Kevin Owens verliet de wedstrijd vroegtijdig, waardoor het RAW-team een ​​lid verloor. Kon niet enthousiaster zijn dan jij voor deze pay-per-view.

Seth Rollins gaf zege aan RAW Na eindelijk Jeff Hardy te hebben uitgeschakeld, de laatste overlevende van Team SmackDown. Rollins was ook de laatste overlevende van zijn team. De match is niet geweldig, de verschillende wendingen hebben veel ruimte in beslag genomen.

Dus in RAW verliet Kevin Owens het spel vroeg. Drew McIntyre en Bobby Lashley werden samen uitgeschakeld door buiten te scoren na een gevecht buiten de ring. Sheamus viel Jeff Hardy aan toen hij wegging. We kunnen snel tot de conclusie komen: nee, ze kunnen niet naast elkaar bestaan.

READ  Kaartverkoop stort in als kroon op 'Camelot'

Lees ook: WWE Survivor Series 2021: Seth Rollins geeft overwinning aan zijn RAW-team

Roman Reigns had een vergadering in het kantoor van Vince McMahon. Het gaat over de rots, maar vooral over het gouden ei dat volgens McMahon meer dan $ 100 miljoen kostte. De wereldkampioen antwoordde: “Net als mijn volgende decennium.” We begrijpen recente verwijzingen beter.

Het is tijd om te rusten. De Battle Royal van 25 worstelaars zal ter plekke de 25-jarige carrière van The Rock vieren – grotendeels gesponsord door Pizza Hut. Beide Superstars hebben rode en blauwe shirts om hun merk te vertegenwoordigen, maar ze trekken elkaar, ongeacht de kleur, naar voren. We vinden het moeilijk te begrijpen.

Omos wint Battle Royale Door terugslag te elimineren.

Er was pizza rond de ring, uiteraard voor de winnaars, maar de straatwinsten bleven bij… We gaan snel.

Het is de beurt aan de kampioenen van de twee merken om het in de volgende wedstrijd tegen elkaar op te nemen. RK-Bro neemt het op tegen Team Usos.

RK-Bro versloeg Usos Door neer te vallen met RKO van Randy Orton. Een goede match, meer niet. Randy Orton doet het werk van Randy Orton, hij wordt niet druk, maar dat is genoeg om het publiek binnen te laten lopen. Het einde was in ieder geval goed. voor een keer.

Adam Pierce en Sonya Deville in het kantoor van Vince McMahon. Ze feliciteren elkaar met de show van vanavond (dat mag niet, maar daar komen we op uit), maar het belangrijkste is: iemand heeft een McMahon-ei gestolen. Morgen in WWE RAW komt Vince McMahon op zijn talenten af ​​om de boosdoener te vinden. Ja, dit is serieus.

READ  HPI: Audrey Florot's metgezel neemt deel aan TF1 Series - The TV News Series

Ga weer aan het werk met eliminatiespel vijf tegen vijf. Bianca Belair, Rhea Ripley, Liv Morgan, Carmella en Queen Zelina van RAW concurreren met Sasha Banks, Shayna Baszler, Shotzi, Natalya en Toni Storm van SmackDown.

Bianca Belair schonk de overwinning aan het RAW-team, Schakel één voor één de laatste deelnemers van het SmackDown-team uit terwijl ze alleen was tegen vier tegenstanders. Sasha Banks, een beetje eerder, was net van zijn plek geglipt. Zijn partners weerhielden hem ervan terug te keren naar de ring. Inmiddels staat ze echter al weer een tijdje in de ring, maar de scheidsrechter telde duidelijk niet mee.

Een heel lang spel en zonder verrassingen. Niemand sloot zich aan bij het SmackDown-team, wat leidde tot hun nederlaag. Het enige goede dat uit deze wedstrijd kwam, was Bianca Belair, die nog steeds sterk is.

Lees ook: WWE Survivor Series 2021: Bianca Belair overhandigt de overwinning aan RAW

We sluiten de avond af met de wedstrijd tussen Universal Champion Roman Reigns en WWE Champion Big E.

Roman Reigns versloeg Big E Door te vallen met een speer.

Directe resultaten.