Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nintendo kondigt officieel aan dat het niet aanwezig zal zijn op E3 ​​2023 – Nintendo

Hij was gerucht. Het is nu officieel: Nintendo zal missenE3 2023de “Fantastische” videogamebeurs op Los Angeles gepland vanaf 13 juni 2023. In een persbericht (privé geciteerd door VentureBeat) Nintendo Hij maakte duidelijk dat hij niet mee zou doen dit jaar op de show simpelweg omdat het niet overeenkwam met de plannen van het bedrijf. We weten dat het in mei was Nintendo-schakelaar Het zal een van zijn grootste games hosten: The Legend of Zelda: Kingdom’s Tears Het wordt dus al gegooid als de show begint. Dan weten we dat Pikmin 4 Het wordt in juli uitgebracht op de console … Dan daarentegen voorlopig een catalogus Nintendo-schakelaar blijft onduidelijk. Halverwege het jaar op de E3 zijn, was a priori een goede gelegenheid om eindejaarsgames te presenteren. En als dat zo is, maakt niet uit watE3 2023A NintendoDirect Altijd mogelijk, we kunnen ook bedenken dat Nintendo er misschien de voorkeur aan geeft hun beurt voorbij te gaan en hun eigen evenement(en) op te zetten, door hun kalender te volgen.

Hieronder vindt u een vertaling van een advertentie Nintendo Gepost door VentureBeat :

We benaderen onze deelname aan elk evenement van geval tot geval en bedenken altijd verschillende manieren om met onze fans om te gaan. Omdat de E3-show van dit jaar niet in onze plannen stond, hebben we besloten om niet deel te nemen. We waren en zijn echter nog steeds grote voorstanders van ESA en E3

In afwachting van toekomstige ontwikkelingen kunt u ons gerust vertellen wat u ervan vindt in de opmerkingen.

READ  Microsoft Surface Laptop 4 13,5-inch laptoptest: Intel's versie is strak, maar minder krachtig dan AMD

Lees ook: