Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nikita Mazepin deals met teamgenoot Mick Schumacher

Vrolijke sfeer in het Haas-team. Na de kwalificatie voor de Nederlandse Grand Prix beschuldigde de Russische coureur Nikita Mazepin zijn teamgenoot Mick Schumacher van het breken van een deal binnen het team toen hij hem inhaalde voor zijn laatste kwalificatieronde. Ondertussen had de zoon van Michael Schumacher het gevoel dat zijn partner zich nogal druk maakte om niet zo veel en dat hij er overheen mocht komen.

De twee jongeren hadden ook te maken met racekeepers omdat ze Sebastian Vettel in verlegenheid brachten tijdens hun eerste pass, voordat ze werden gediskwalificeerd. Mazepine gaf de kleine Shumi de schuld: “Hij verdubbelde zijn benen en duwde me naar Seb. Ik zal een discussie met het team moeten hebben om te begrijpen wat er is gebeurd.”Hij vertelde Sky Sports.

“Wat ik niet leuk vind, is wanneer mensen onbeleefd zijn en vechten voor de 19e plaats. Ik denk dat het hun ware aard laat zien.

Later voegde de Rus meer toe voor de microfoons, denkend dat zijn teamgenoot had “Vrijwillig, uit eigen wil” Hij verpestte zijn play-offs en brak een overeenkomst binnen het team. “Ik ken mijn plaats in het team. Het is goed voor mij om de regels te volgen, want ik vind het erg belangrijk om een ​​team te zijn. Hij zei. De ene dag zal je menstruatie voor je werken, en de andere dag zal het je nadelig beïnvloeden. Wat ik niet leuk vind, is wanneer mensen onbeleefd zijn en vechten voor de 19e plaats. Ik denk dat het hun ware aard laat zien. “

READ  Lamarcus Aldridge en andere atleten werden gedwongen met pensioen te gaan vanwege een blessure

Dit is een goede situatie om te managen voor teambaas Gunther Steiner, die dit seizoen nog geen punt in het kampioenschap heeft gescoord. Mick Schumacher is de stiefdochter van Ferrari, de motorfabrikant, terwijl Mazepin de zoon is van de miljardair die het team sponsort.

“Het is zwaar, vooral dit jaar als we onderaan de ranglijst vechten. zei de leider. Het is natuurlijk spannender, want het enige dat je kunt winnen is de strijd tussen je teamgenoten. “