Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwkomer stelt voor om restaurantcommissies te annuleren

Worklife biedt bedrijven aan om deze dienst over te nemen.

«Wij komen hooligans spelen op de maaltijdchequemarkt.Zo ziet Benjamin Suchard, CEO en oprichter van Worklife, zijn nieuwe initiatief. Zijn bedrijf heeft net een kaart gelanceerd.Slim», die het mogelijk maakt om verschillende diensten te betalen die door de werkgever worden ondersteund (kinderopvang, enz.). Een van de meest populaire voordelen zijn maaltijdcheques.

De eigenaardigheid van dit aanbod komt van het economische model. Terwijl andere exporteurs worden gecompenseerd door commissies van restaurants te ontvangen, draagt ​​Worklife de kosten van deze service over aan bedrijven. Afhankelijk van de gekozen dienst betalen ze een vast tarief van 1 tot 5 euro per maand en per werknemer. Daarentegen betalen restaurants en bars … niet voor traditionele coupons die 5% van het bedrag van elke transactie kunnen bedragen.

Deze commissie is volgens de leiders van de maaltijdchequemarkt terecht, omdat ze dat zelf ook vinden.”Zakelijke leveranciersKortom, ze nemen verkopers aan die verantwoordelijk zijn om bedrijven te overtuigen om deze functie voor hun werknemers over te nemen en zo potentiële klanten van horecagelegenheden te worden, die dus de topwinnaars zijn.

Benjamin Suchar verzette zich tegen Logic: “Exporteurs leveren geen diensten die dit hoge commissietarief rechtvaardigenHij ziet dat de belangrijkste begunstigden de werknemers en bedrijven zijn die geen sociale en fiscale lasten aan hen betalen, dus de kosten zijn voor hun rekening.

Ondersteuning van professionele organisaties

Bij Worklife zijn we ervan overtuigd dat bedrijven dit nieuwe systeem ondanks de hoge kosten zullen adopteren: “Ze zijn gevoelig voor het sociale en solidariteitsaspect van het proces, vooral in deze moeilijke periode van herstel‘, legt de oprichter uit. Hij wil erop wijzen dat de bedragen onbeduidend zijn: “1 tot 5 euro is nog laag“.De nieuwkomer verzekert ons dat het begin zal zijn.”Overtreft onze verwachtingen“Maar zonder de namen van de partnerbedrijven op dit moment te geven.

READ  Medewerkers van de luchthaven van Parijs hebben dinsdag een staking uitgeroepen

Van de kant van de restaurateursorganisaties zeiden ze het proces te ondersteunen: “Geen organisaties die personeelsbeloningen moeten betalenCharly Belisson, die verantwoordelijk is voor het dossier maaltijdcheques bij Umih, wordt ondersteund door de toonaangevende werkgeversorganisatie in de sector. Hij hoopt dat deze aanpak zal leiden tot een betere verdeling van de kosten over de verschillende spelers.

Sinds enkele jaren klagen bedrijfsleiders over commissies die zij te hoog vinden. Met de steun van de National Group of Independents (BNI), een andere professionele organisatie, zijn juridische stappen ondernomen tegen de vier traditionele emittenten Edenred, Sodexo, Natixis Intertitres en Up. Op dit moment sloot Ohme zich niet aan bij de klacht. Hoopt ​​van hen een gebaar te maken over het bedrag van de vergoedingen. Anders sluiten ze niet uit dat u van gedachten verandert. Ik antwoord op 29 juni.