Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe wereld swingende RTX 3090’s? Amazon reageert – nieuws

Bijwerken | In een bericht aan de community bevestigt Amazon de publicatie van een bestand patch Vanaf vandaag te verminderen frame rate In het hoofdmenu ben je verantwoordelijk voor oververhitting. Een manier om spelers gerust te stellen, zelfs als de uitgever het heeft over een beperkt aantal zorgen: “We hebben nogal wat meldingen gevonden van spelers die high-performance grafische kaarten gebruiken die hardwarecrashes ervaren tijdens het spelen van New World.“Kunnen we lezen?”We hebben geen enkele indicatie gezien van wijdverbreide problemen met de 3090, noch in bèta, noch tijdens de vele maanden van alfatests.”, voegt Amazon toe, dat de bèta-lancering na een aantal jaren van ontwikkeling tot een succes wil maken.

Verschillende berichten lijken te bevestigen dat dit geen op zichzelf staande problemen zijn, en andere gebruikers op sociale netwerken hebben ook crashes gemeld tijdens een spelsessie (voornamelijk gericht op door EVGA vervaardigde kaarten). Verbruik piekt bij 100% en oververhitting die vooral het gevolg kan zijn van het deblokkeren frame rate En de verversingssnelheid is niet gespecificeerd in de instellingen van het open wereldspel. Bij een ticketprijs van enkele duizenden euro’s valt er echt iets op te blazen.

Na een periode van stilte ging Amazon uit elkaar vanuit een officiële positie Op de gameforums. RTX 3090-bezitters worden geadviseerd kalm te blijven om te voorkomen dat de GPU wordt geladen die de kostbare kaart zou kunnen verzenden, door te eisen dat de stuurprogramma-instellingen en in-game framesnelheid-instellingen worden gecontroleerd. Er werden twee oplossingen besproken: het uitschakelen van overbelasting in hun kaartstuurprogramma-instellingen en maximale FPS op 60 in de visuele instellingen voordat de MMO-client opnieuw werd opgestart. “Dit is om GPU-gebruiksproblemen te voorkomen‘, ons werd verteld.

Sommige gebruikers meldden echter aanhoudende problemen met oververhitting en crashes (op een reeks verschillende kaarten, niet alleen het verdachte EVGA-model), zelfs met standaardinstellingen ingeschakeld en framesnelheid beperkt. Het is dus aan te raden om even te wachten als je een van de grote fietsbezitters bent, en dat is wanneer Amazon mogelijke updates uitbrengt om de bèta minder riskant te maken.

READ  Pokémon Legends Arceus presenteert een nieuwe visuele officiële releasedatum