Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wees voorzichtig, de nieuwe wereld-bèta verbrandt letterlijk GeForce 3080s en 3090s

New World staat op het punt om na de zomer gelanceerd te worden. In de tussentijd heeft Amazon een grote bètaversie gelanceerd die al een hit is. Er zijn echter veel getuigenissen van gamers die hebben gezien dat de GeForce 3080 en 3090 beschadigd zijn.

Na maanden en maanden vertraging arriveert de New World MMO over een paar weken. De uitgever van de game, eigenaar van Amazon, gebruikt de zomer om met veel tamtam open bèta-podia te lanceren om toekomstige gamers te verbinden en te verleiden. Deze MMO speelt zich af in de 18e eeuw en biedt een geweldige draai aan de Age of Discovery.

Ontwikkeld door Amazon Games Orange County (voorheen Double Helix Games, de studio achter Silent Hill: Homecoming), presenteert New World spelers als verschoppelingen die zijn gestrand op een vreemd eiland genaamd Aeternum. Jij bent een van de ontdekkingsreizigers die aan de kust is gestrand na een schipbreuk. Structureel gezien is het een vrij typische MMO — hier zijn een paar monsters, ga ze doden — maar gelukkig heeft New World een paar trucjes in petto om zich te onderscheiden van veel MMO-concurrenten. Kortom, het wordt door veel spelers en gamers verwacht.

De kaarten staan ​​letterlijk in brand

Sinds de laatste bèta-release, die verbindingen heeft overstemd, wat resulteert in lange wachttijden (zoals alle MMO-releases), op het officiële forum en via Reddit, getuigenissen over de vernietigde Nvidia GeForce RTX line-up grafische kaarten 3090 En de 3080 meervoud. De proefversie is pas gisteren gestart.

9 / 10

NVIDIA GeForce RTX 3080

Velen van hen hebben niet eens een online RPG kunnen proberen. In eenvoudige menu’s en wachtrijen was het mogelijk om GPU’s zo dicht en oververhit te gebruiken dat ze letterlijk “gefrituurd” waren. Hoewel het probleem aanvankelijk beperkt was tot grafische kaarten van de fabrikant EVGA, hebben eigenaren van Gigabyte-modellen hetzelfde gemeld. Tot nu toe heeft de uitgever nog niet gecommuniceerd over dit serieuze probleem. Het betekent ook dat de eigen beveiligingen van de fabrikanten niet werkten, kaarten zouden nooit zulke hoge temperaturen mogen bereiken.

READ  Een lek onthult meer details over de Motorola Frontier en de 194 MP-sensor

Kortom, in afwachting van officiële en duidelijke uitleg, blijf weg van de bètaversie van de Nieuwe Wereld. Als je het spel echt wilt spelen, beperk dan het aantal frames per seconde tot 60.

De grafische kaart, een essentieel onderdeel van elke computer, moet zorgvuldig worden gekozen op basis van het gebruik waarvoor uw hardware zal worden gemaakt. Daarom geven we u een complete koopgids om u daar te vinden…
Lees verder