Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sony heeft een nieuwe versie van de PS5 uitgebracht die op één detail identiek is aan het origineel

Een nieuw type PS5 arriveert in Japan met een paar veranderingen, waaronder een lichter gewicht.

We hebben mogelijk een bestand PS5 Enkele maanden geleden waren we er niet aan gewend. Het is niet alleen groot, maar historisch gezien ook een van de beste consoles voor videogames ooit. Hij is 39 cm hoog, 26 cm diep en 10,4 cm breed.

Het is groot genoeg om een ​​zorgvuldige planning te vereisen om in uw woonkamer te passen. Het is niet alleen een kwestie van grootte. Hoewel veel gadgets nu zijn ontworpen om perfect in onze huizen te passen, gaat de PS5 de andere kant op. Sony wil niet dat je hem opbergt in een entertainmentkast waar niemand hem kan zien. Het moet zichtbaar zijn. maar dat is niet alles. Bij Sony legden ze uit dat dit volume nodig is om componenten te koelen.

Nieuwe PS5 digitale release verliest 300 gram op de weegschaal

Verrassend genoeg heeft Sony een nieuwe versie uitgebracht van PS5 digitale editie (Versie zonder Blu-ray-speler) Identiek aan het origineel, op één specifiek detail na: hij is 300 gram lichter. Afmetingen veranderen niet, ik ben alleen afgevallen.

Modelnummer CFI-1100B01 is bevestigd in Japan (oorspronkelijk CFI-1000B) met een nieuwe handleiding op de officiële PlayStation Japan-website. Het gewicht daalt van 3,9 kg voor de originele PS5 Digital naar 3,6 kg voor de gerenoveerde versie, en het enige verschil dat in de constructie lijkt te zitten, is een nieuw type schroef en montagesysteem op de verticale steun. Met dit nieuwe systeem is het niet nodig om een ​​schroevendraaier of muntstuk te gebruiken om de houder te plaatsen. Uiteraard verklaart dit niet het aanzienlijke gewichtsverlies.

Laten we het niet meteen over de Slim-versie hebben, maar over de zeker “gecorrigeerde” versie die voor Sony zeker besparingen en dus grotere winstmarges oplevert.

READ  FIFA, tussen naamsverandering en grote geldverhalen