Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chaotische lancering van The Witcher: Monster Slayer

Na lang wachten is de game vandaag beschikbaar The Witcher: The killer beast op apparaten Android En de iOS. Een game die augmented reality gebruikt om gebruikers over de hele wereld aan te trekken.

The Witcher: Monster Slayer is een augmented reality-verkenningsspel waarmee je deel kunt uitmaken van de elite monsterjagers. Elke stap die je zet in de echte wereld leidt je naar een duister en uniek fantasie-avontuur.

Jaag op monsters, bestudeer hun gedrag en bereid je voor op de strijd. Kies wapens en bepantsering zorgvuldig. Bereid de drankjes voor die je nodig hebt om van tevoren te vechten. Met elke overwinning doe je ervaring op om je vaardigheden en uitrusting te verbeteren. Verfijn je strategieën om tot de beste monsterjagers te behoren.

/>

Maar door een belangrijke fout is de lancering een complete mislukking geworden. Titel ontwikkeld door Spocko, heeft sinds vanochtend onderhoudsstappen doorlopen en het bleek dat het bedrijf aangesloten bij rode cd-project Het is duidelijk dat hij het enthousiasme van de spelers niet goed heeft weten te winnen, die de servers stormenderhand hebben veroverd … dus fans van monsters en avontuur zullen hun problemen geduldig moeten nemen!

READ  Updatesleutel: Firmware 12.0.3 beschikbaar