Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Skull & Bones: 8 jaar zeer complexe ontwikkeling van hackgames, nu in alpha

TerwijlUbisoft heeft zojuist haar financiële resultaten voor het eerste kwartaal van het boekjaar 2021-2022 ingediend, Kotaku Ik besloot een artikel te maken over de ogenschijnlijk complexe ontwikkeling van schedel bottenHet hackspel dat al veel te lang van de radar is verdwenen. Het laatste officiële optreden dateert van 10 september 2020. Toen vertelde hij ons dat we hem sindsdien in 2021 weer zouden zien Ubisoft Nederland meer tijd nodig. We wachten nog steeds en gezien wat er wordt gemeld, is het geen wonder dat dit…

Allereerst neem je dit natuurlijk allemaal met de nodige voorzichtigheid, want de bronnen (voormalige uitgeversontwikkelaars) willen anonimiteit en we hebben niet genoeg om deze gegevens te verifiëren. En daarom, Het project had 8 jaar geleden in 2013 kunnen beginnen als een multiplayer-uitbreiding voor Assassin’s Creed IV: Black Flag, voordat het zich ontwikkelt tot een soort MMO Wat dan een codenaam zou zijn Oneindige zwarte vlag die vervolgens uitgroeide tot Vrijheidsprojectweten schedel botten. we hebben Verken inE3 2017 Terwijl Vivendi Hij probeerde de uitgever over te nemen, net als… Voorbij goed en kwaad 2 Hij kwam ook niet voor hem uit Ik kom volgend jaar terug. Het is ons ook gelukt Probeer het bij deze gelegenheid. Een deel van de bronnen beweert echter dat de game, afgezien van de getoonde demo, destijds niet echt bestond, terwijl het andere deel stelt dat er nog veel meer in te ontgrendelen is. vroege toegang Om het vervolgens in de loop van de maanden te laten evolueren volgens het servicegame-model. hoe dan ook, hij is Het is momenteel gepland voor release vóór 31 maart 2023 Het is momenteel in alfa.

Het Skull & Bones-team is erg trots op het werk dat ze aan het project hebben gedaan sinds de laatste update, waarbij de productie pas na alpha is verlopen, en zal graag meer details delen wanneer de tijd daar is. Elke ongegronde speculatie over het spel of genomen beslissingen dient echter alleen om het team te demoraliseren dat hard werkt aan de ontwikkeling van een ambitieuze nieuwe franchise die voldoet aan de verwachtingen van onze spelers.

Het afgelopen jaar hebben we belangrijke wijzigingen aangebracht in ons beleid en onze processen om een ​​veiligere en meer inclusieve werkplek te creëren en onze teams in staat te stellen games te maken die de diversiteit van de wereld waarin we leven weerspiegelen.

hoewel, Er zal geen exacte weergave zijn van dit project met veel betekenisloze elementen. Dit is duidelijk geen brief Financieel directeur Frederic Doggett, die beweert dat de ontwikkeling de afgelopen 12 maanden goed is gevorderd en dat het team die extra tijd gebruikt om zijn volledige visie te realiseren. tussen Opnieuw opstarten en veranderen door de jaren heen, Zelfs de basis van Skull & Bones roept nog vragen op… Management zal deel uitmaken van de zorgen, het hoofdkantoor in Parijs aarzelt niet om alle functionarissen te veranderen zodra er fouten optreden, zoals hij doet Giftige bedrijfscultuur, en veel werknemers waren het zat om er vele jaren aan te werken, en zouden het schip aan andere bedrijven hebben overgelaten zoals Tencent of herrie. zou leiden Jong en steeds onervarender team, helpt niet om het project te voltooien. En als de technologie op dat moment zich op dat moment had ontwikkeld zwarte vlag kan worden gebruikt met oorsprong Destijds is er nu een hele generatie die het heeft meegemaakt.

READ  Surface Duo is nu een draagbare Xbox voor € 1.500

Wat vrijwel zeker is, is dat alles wat we in 2018 zagen niet meer op de agenda staat. En zo, anno 2019, schedel botten Liever geïnspireerd door games als Roest En de ARK: Survival Evolved Met de middelen om de landen die je zoekt te beheren en te verkennen, evenals zeegevechten, evenals een schurkenachtig aspect, voordat het in 2020 wordt gedropt voor de huidige ongedefinieerde vorm van het spel.

Dus waarom doorgaan als het risico bestaat dat je eindigt als A مثل Nationaal volkslied ? Nou, inderdaad De ontwikkelingskosten zullen 120 miljoen dollar zijnHet toegeven van deze mislukking en dit financiële verlies lijkt erg moeilijk. Verder het, Het lijkt erop datUbisoft Het heeft verplichtingen aan de regering van Singapore Singapore, die naar verluidt subsidies verleende in ruil voor het aannemen van een aantal medewerkers en het lanceren van een nieuwe licentie in de daaropvolgende jaren.

Kortom, we staan ​​niet op het punt om onze handen te krijgen schedel botten Als het uiteindelijk blijkt te zijn, hopen we dat de ontwikkelaars uiteindelijk het juiste recept zullen vinden waar spelers dol op zullen zijn. Ondertussen is de gouden versie Dr’Assassin’s Creed IV: Black Flag verkocht hebben € 35,99 p.p gaming planeet, dus op de pc.

vignet-editorAlexander Simson (Wet van Omega)
Verantwoordelijk Corrector – Auteur
Verslaafd aan Assassin’s Creed en Destiny, RPG-liefhebber en gepassioneerd door game-ervaringen in het algemeen. Stripboeklezer (DC) en verschillende manga (One Piece!). Alchemist van opleiding en Whovian in hart en nieren.
Volg mij : Twitter GamergenInstagram Gamergen