Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe myCanal-update beschikbaar op iOS en tvOS

Freebox-abonnees die TV by Canal gebruiken: nieuwe update voor myCanal beschikbaar op iOS en tvOS

Kennisgeving aan Freebox-abonnees die TV by Canal gebruiken, er is een nieuwe versie van myCanal beschikbaar op iPhone en Apple TV.

Deze nieuwe update, verzegeld 5.2.0, lost met name een bug op die van invloed is op Apple TV-gebruikers die een probleem met een bevroren grijs scherm tegenkwamen bij het starten van myCanal.

De ontwikkelaars maken van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat er binnenkort nieuwe functies op iOS 15 komen. En als een grappige herinnering aan de zomervakantie heeft de app een downloadfunctie: “Je kunt je favoriete inhoud downloaden om het overal ter wereld te bekijken (of Thomas, als je wilt, van ISS dat ook werkt). Dit is vooral handig in een vliegtuig of trein, of zelfs achterin een auto’. En ter herinnering: myCanal is gratis actief in de hele Europese Unie “Je zou pizza eten in Rome, of genieten van de stranden op Paradise Island in Griekenland, zolang het internet werkte en in high definition.”

In een eerdere versie die begin juli werd gepubliceerd, hebben we een probleem opgelost met het distribueren van inhoud naar Chromecast in Replay, maar ook met het weergeven van zaplist in Live Player en het weergeven van informatie in de speler op iPad.

Een platform waar Freebox-abonnees toegang toe hebben via TV by Canal

MyCanal is de officiële app waarmee Canal/Canal+ abonnees kunnen profiteren van hun zicht op alle schermen en niet-abonnees toegang geeft tot gratis software op iOS en Android. Het is vooral de essentiële app voor Freenauts zijn geabonneerd op het “TV by Canal”-aanbod via Freebox (Delta en Revolution), die onderweg toegang hebben tot alle myCanal-functies, zoals kanaalkanalen en gratis kanalen van Freebox TV plus herhalingen. Abonnees die naar Freebox Pop migreerden, konden ook van deze optie profiteren. MyCanal biedt ook een Android TV-versie die compatibel is met Freebox Mini 4K (Ontdek onze test) en op Freebox Pop, zelfs als zomes show zeer beperkt.

READ  Rusland's terugkeer naar de maan: de belangrijkste fasen