Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Final Fantasy Pixel Remasters: Square Enix toont zijn denkwijze

De Japanse uitgever maakte zijn bedoeling voor het eerst duidelijk toen hij de eerste zes afleveringen van zijn hoofdbijlage herwerkte. nee niet alleen”Vul de dozen‘, een stel slechte tongen. Het idee achter deze nieuwe reeks is om de versies die in de loop der jaren op meerdere platforms zijn uitgebracht, met verschillende verwerkingsmethoden en inhoud, te verenigen. En zo kun je ze terug vinden. Allemaal gemakkelijk op één plek. ‘

En over ondersteuning gesproken, als Square Enix zich nu alleen op smartphones en pc’s richt, zou het versies die soms meer dan tien jaar oud zijn afstoffen en aan zoveel mogelijk mensen presenteren. Hun toegang tot andere platforms is echter niet uitgesloten, afhankelijk van de vraag (nou ja, daar, misschien vragen ze om geld).

Inhoudelijk begrijpen we eindelijk een beetje beter waar we mee te maken hebben. Alle Pixel-remaster Het zal daarom gebaseerd zijn op de originele NES-versie of de Super NES-versie, maar de graphics waren “Volledig opnieuw ontworpen op basis van pixels“Aanpassen aan HD-schermen, terwijl orks De personages werden rechtstreeks opnieuw bedacht door Kazuku Shibuya zelf. Het was mogelijk om de composities van Nobuo Uematsu onder zijn supervisie te herschikken en de geluidseffecten opnieuw te creëren. Elke versie heeft ook een eigen interface, speciaal ontworpen voor touchscreens of computeraccessoires. Daarnaast heeft elk onderdeel volgens de uitgever recht op herbalancering.

eindelijk, de Final Fantasy Pixel-remasters Het zal verschillende beloningen met zich meebrengen. Het Boek der Monsters is verbeterd en stelt je in staat ze op de kaart te lokaliseren, of ze zelfs rechtstreeks onder ogen te zien smartphone. Met de muziektrackspeler kun je naar de OST van elk spel luisteren zoals je wilt, ongeacht je voortgang. Ten slotte moet de tentoonstelling het allemaal samenbrengen concept arts Door Yoshitaka Amano met betrekking tot helden en monsters, evenals illustraties met betrekking tot modellen chibi persoonlijkheden.

READ  Doolhof 1 mei 2021 bij de dierenoversteekplaats, hoe doe je dat? - Brick Flip

De uitgang van de eerste drie Pixel-remasters Het staat nog steeds gepland voor 28 juli op Steam, Android en iOS. Elke game kost € 11,99 en een batch van zes titels is gepland op het Valve-platform.