Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe ontdekkingen met betrekking tot gratis downloads en aanstaande uitbreidingen

Onlangs onthulde een gelekte advertentie de op handen zijnde komst van het toevoegen van “de meest significante” inhoud aan het nieuwste nummer van CD Projekt Red. Alles wijst erop dat het gratis downloadbare inhoudspakket dat voor het begin van het jaar is gepland binnenkort zou kunnen aankomen en degenen zou moeten bereiken die op dat moment in Witcher 3.

Nieuw op het gebied van wapens, vijanden, missies, aanpassingsopties, spelmodi zoals New Game Plus, opties en functies zouden er moeten zijn. Het valt nog te bezien of deze gratis DLC’s zullen worden uitgebracht zoals ze zijn of in één bundel gevuld met neon.

Saint-Pirate zou ook wat verspreid bewijs hebben gevonden met betrekking tot de eerste betaalde uitbreidingتوسع Cyberpunk 2077 film. Dit, dat waarschijnlijk in 2022 wordt gepubliceerd, zou ons terug moeten brengen naar Pacifica, een onderbenut deel van het hoofdverhaal en zou daarom recht hebben op meer bekendheid.

Zonder echte verrassing werd er geen informatie onthuld over de tweede uitbreiding. Nu dit Cyberpunk 2077 film CD Projekt Red is naar tevredenheid geregeld, het enige dat overblijft is wachten op een officiële aankondiging van hen over de toekomst van de geplande evenementen voor Night City.

READ  Bekijk een voorbeeld van de nieuwe 24-inch iMac