Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

nieuwe Russische aanvallen op elektrische infrastructuur;  Alle burgers werden opgeroepen om Cherson “onmiddellijk” te verlaten

nieuwe Russische aanvallen op elektrische infrastructuur; Alle burgers werden opgeroepen om Cherson “onmiddellijk” te verlaten

Nieuwe explosies veroorzaken stroomuitval in veel Oekraïense regio’s

Het Oekraïense energiebedrijf Ukrenergo maakte bekend dat de Oekraïense energie-infrastructuur zaterdag opnieuw het doelwit was van Russische bombardementen in het westen van Oekraïne. Elektrisch transmissiesysteembeheerder is toegevoegd kabel Dat ‘Omvang schade’ [était] Het is te vergelijken met of kan de gevolgen van de aanslag van 10-12 oktober overtreffen.” En hij was “Nu was het gedwongen beperkingen op te leggen aan de energievoorziening in de regio’s Kiev, Tsjernihiv, Tsjerkasy, Zhytomyr, Sumy, Kharkiv, Poltava, Dnipro, Zaporizhia en Kirovohrad.”

Oekraïners hebben hun elektriciteitsverbruik op bepaalde dagen en in bepaalde regio’s al vrijwillig met 5% tot 20% verminderd, vertelde Volodymyr Kudritsky, directeur van Ukrainego, in een schriftelijke verklaring aan AFP. “We zijn de mensen die thuis minder hebben verbruikt en de bedrijven die hetzelfde doen dankbaar”hij voegde toe.

Lokale autoriteiten zeiden ook dat de stakingen de energie-infrastructuur in de regio’s Odessa, Kirovohrad en Lutsk hebben getroffen.

Andere Oekraïense regio’s hebben problemen met elektriciteit gemeld. Groet “Nieuwe raketten gelanceerd door terroristen die vechten tegen civiele infrastructuur en bevolking”Dat zei de stafchef van het Oekraïense voorzitterschap, Andrei Yermak kabel.

De regionale gouverneur van Kiev, Oleksiy Kuleba, kondigde aan kabel Dat “Tijdelijke stabilisatie afgesneden [avaient] gedwongen, volgens het vastgestelde schema.”En de In de regio Kiev. Hij voegde toe:

De Russen vallen doelbewust de energie-infrastructuur aan. (…) We moeten elektriciteit besparen. Het is onze verantwoordelijkheid en onze bijdrage aan de overwinning op de vijand.

Elektriciteit en water werden volgens de districtsgouverneur in sommige gebieden van de oblast Wolhynië ook afgesloten. De stad Khmelnytskyi zat zonder elektriciteit en het stadsbestuur riep de bewoners op om zich voor te bereiden op de wateronderbrekingen.

READ  De Omicron-variant blijft groeien in Europa, waar nieuwe beperkingen zijn ingevoerd

Gouverneur van de Rivne Oblast Vitaly Koval legde het uit kabel Aangevallen door de aanslagen in de ochtendEnergie-infrastructuur in het gebied, wat leidde tot schade aan onderstations voor elektriciteit.

Ook in de regio Odessa (zuidwesten) werd een stroomstoring gemeld, waarna ‘Twee raketaanvallen op energie-infrastructuur’ Over het gebied, zei hij verder kabel Grondgebiedgouverneur Maxim Marchenko.

Van zijn kant heeft de gouverneur van de oblast Kirovohrad (Centraal) lokale bedrijven en inwoners gevraagd hun elektriciteitsverbruik te verminderen vanwege stakingen op“Belangrijk” energie infrastructuur.