Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De pro-Russische bezettingsautoriteiten roepen alle burgers op om Cherson “onmiddellijk” te verlaten.

Vind hier al onze live #UKRAINE

15.30 uur. : Op Telegram beweerde Volodymyr Zelensky dat de meeste van de 36 raketten de afgelopen uren zijn gelanceerd “Ze hebben afgeslacht” door de Oekraïense luchtafweertroepen. keurt af “Losse hits op kernsites”.

15:26 uur : De Oekraïense president neemt het woord en beschuldigt Rusland van het uitvoeren van een ‘Massale aanval’ Met 36 raketten die die nacht landen.

15:24 uur : Volodymyr Zelensky’s diensten registreren 672.000 abonnees “verbinding verbroken” In de regio Khmelnytskyi, tussen Kiev en Lviv. Daarbij komen nog 242 duizend huizen zonder leeuwen in de Cherkassy-regio in het midden van het land.

15:15 uur : Het Oekraïense presidentschap zei dat meer dan een miljoen huizen vandaag zonder elektriciteit zaten na de nieuwe Russische stakingen.

14:27 uur : Ondertussen beschuldigt Rusland Oekraïne van het doden van twee burgers en het vernietigen van 15.000 mensen met elektriciteit bij stakingen in de regio Belgorod grenzend aan Oekraïne, Deze morgen.

14:31 uur : Evacuaties naar de linkeroever van de Dnjepr, aan de grens met Cherson, zijn sinds woensdag aan de gang. Hier zijn foto’s van rivierboten die aankomen in de stad Alyoshka, vandaag gepubliceerd door pro-Russische troepen.

(Khorson Staatsadministratie / Telegram)

14:19 uur : ‘Alle burgerinwoners van Cherson moeten de stad onmiddellijk verlaten’Hij vraagt ​​nu aan het pro-Russische lokale bestuur, wijzend op een ‘Spannende situatie aan het front’ En de ‘Verhoogd risico op hevig bombardement’.

14.10 uur : Geconfronteerd met de Oekraïense tegenaanval hadden pro-Russische troepen er al bij burgers op aangedrongen om naar de linkeroever van de rivier de Dnjepr, grenzend aan de stad, te verhuizen. Cherson als fort bereidt zich voor om verdedigd te wordenEn de Een lokale functionaris waarschuwde gisteren voor de bezetting.

14:25 uur : Pro-Russische autoriteiten roepen burgers op Cherson . te verlaten “direct”.

11:58 : Waarom richt Rusland zich op deze manier op de energie-infrastructuur van Oekraïne? Deze journalist Fabian Magno legt uit: “Elektrische chaos”-strategiewaarop Kiev probeert te reageren met een campagne van dwingende nuchterheid.

11:55 uur : “Als er geen energie, elektriciteit en water meer is in Oekraïne, kan dat leiden tot een nieuwe tsunami van migranten.”

In een interview dat morgen in de Duitse krant verschijnt BijlOekraïense premier beschuldigt Rusland van onmacht “Geef Oekraïne een koude winter”de basis leggen voor “Een geplande humanitaire catastrofe, zoals Europa sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer heeft gezien”.

(Francisco Secco / AP / SIPA)

11:51 uur : Na het lanceren van deze raketten, vermogensbeperkingen “gedwongen” In verschillende regio’s, waaronder Kiev en de regio, volgens Okringo. Ambtenaren in het hele land hadden eerder melding gemaakt van stroomuitval na nieuwe stakingen.

11:48 : Nieuwe Russische aanvallen gericht op energie-infrastructuur in het westen van het land vanmorgen, volgens de nationale exploitant Ukrenergo. “De omvang van de schade is vergelijkbaar met of kan groter zijn dan de gevolgen van de aanslag van 10-12 oktober.”Hij zegt.

READ  Verbluffende brand in de oostelijke buitenwijken van Londen