Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe getuigenissen tegen Noel Le Graet in het kader van het onderzoek van Radio France

Noël Le Graët, een thema, wordt steeds moeilijkerEen onderzoek door de onderzoekseenheid van Radio France. Terwijl het hoofd van het FFF dinsdagmiddag voor de tweede keer moet worden gehoord door de auditmissie die verantwoordelijk is voor het aan het licht brengen van het disfunctioneren van het FFF en de vermoedens van seksuele intimidatie die op hem wegen binnen de instelling, bevestigden zijn vrouwelijke collega’s dat verschillende vrouwen getuigden tegen hem. Zo vertelde een voormalig werknemer aan de inspecteurs dat hij een officiële vliegreis maakte Noel LeGreat legde zijn hand op zijn dij.En “Ik wilde een rokje dragen tijdens de vlucht.” En De aanbevelingen van zijn assistent om na de lunch geen date met hem te accepteren omdat hij alcoholist is..

Andere getuigenissen, ook van een voormalig bestuurder, roepen boodschappen op die zeker niet onrechtmatig zijn, maar vragen oproepen gezien de hiërarchische verhouding die er tussen bestond. Dit zijn dineruitnodigingen, brieven die eindigen op ” Ik accepteer je “. Deze vrouw sprak ook over de frequente inkomende oproepen “na 22.00 uur of tot 23.00 uur”. De resultaten van de audit van de federale administratie worden tegen eind januari verwacht.

READ  De halve finale van Versailles - Nice Coupe de France vindt plaats in Nice