Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mattéo Guendouzi heeft een aanbieding gekregen van de Premier League

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Vaak sinds Pablo Longoria zijn koffers erin heeft gestopt MarseilleDe transferperiode van de club is levendig. Gerson vertrok, Luis Suarez ook, Terwijl Ruslan Malinowski zijn zinnen heeft gezet op Kanyepierre. De president van Marseille hoopt nog steeds op pers en, als de kans zich voordoet, een centrale spits. Volgens de leider hoeft er niet te worden verkocht, maar we weten dat bij hem iedereen kan vertrekken zolang het bod op tafel ligt.

De Spanjaard herhaalde ook dat er deze winter geen grote speler zal vertrekken Ook een plotseling vertrek is niet helemaal uitgesloten. Matteo Guendouzi De 23-jarige heeft sinds zijn geboorte in Marseille een persoonlijke entourage gehad. Vooral in de Engelse Premier League Waar hij enige tijd schitterde bij Arsenal, voordat hij een degradatie meemaakte na de komst van Mikel Arteta op de bank.


lezen
Sportweddenschappen: aangeboden € 10 gratis weddenschappen om te wedden op Troyes-OM

OM verdenkt Aston Villa

De overgang van de middenvelder is een redelijk concreet uitgangspunt. het team Deze avond blijkt dat de voormalige Laurentiis een concreet bod heeft gekregen van een Engelse club, zonder de naam van laatstgenoemde te zuiveren. De uitwisselingen tussen de middenvelder en zijn entourage zijn de afgelopen uren in een stroomversnelling geraakt, tot het punt dat de vice-wereldkampioen dit voorstel overweegt, en hij was degene die aanvankelijk overwoog te vertrekken in plaats van volgende zomer.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

OM heeft nog niets ontvangen en vermoedt Aston Villa om te beginnen met manoeuvreren. De club uit Birmingham wordt geleid door Unai Emery, die de Fransman toevertrouwde aan Arsenal. Guendouzi zal daar Boubaker Camara vinden, evenals zijn voormalige coach. Onder contract tot 2025 werd hij afgelopen zomer uiteindelijk (na een lening) 11 miljoen euro aangeworven. Een periode waarin hij Theodore Sampaoli verving, een coach van wie hij zoveel hield, veel meer dan de Kroatische…

READ  Schouten en Van der Poel beheersen alle afstanden

kroeg. de
updaten