Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe gegevens bevestigen dat “het vaccin geen totemimmuniteit biedt”

Worden geïnfecteerde vaccins in gelijke mate overgedragen? massale studie In Massachusetts, vorige week onthuld, was hij verrast door de hoeveelheid virus erin Vaccinatie van de geïnfecteerde, vergeleken met de niet-gevaccineerde. ” Sommige mensen ontwikkelen een deltavariant-infectie vaccinatie Het kan besmettelijk zijn en het virus op anderen overdragen Rochelle Walinsky, directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Prevention and Control (CDC), merkte op en noemde de gegevens alarmerend.

Ook hier dringen specialisten aan op voorzichtigheid. ” Tot nu toe hebben alle andere onderzoeken aangetoond dat gevaccineerde mensen: virale last Zwakker, en daarom waarschijnlijk veel minder over te dragen dan niet-gevaccineerde mensen ‘, legt immunoloog Claude Agnès Renaud, directeur van CNRS-onderzoek, uit aan AFP.

Waarom zou een hoge vaccinatiegraad paradoxaal genoeg aanleiding kunnen geven tot resistente varianten?

« Het is belangrijk op te merken dat RT-PCR (screeningtests) viraal RNA meten – De hoeveelheid genetisch materiaal van het virus – en Niet besmettelijk virus “, bevestigt ook viroloog Angela Rasmussen op Twitter. Daarom ” Moeilijk te zeggen op basis van deze gegevens alleen “Ook mensen die zijn ingeënt, zijn besmettelijk, ook al is voorzorg geboden.” Om te doen alsof ze zijn », identificeert een onderzoeker verbonden aan Georgetown University. Aan de andere kant, ” Vaccinatie van besmette personen (…]Het virus wordt voor een kortere periode uitgescheiden, en het zal voor een kortere periode besmettelijk zijn ”, benadrukte de Franse infectieziektespecialist Odile Launay, daarbij verwijzend naar een Singaporese studie van gehospitaliseerde patiënten.

Ook bij mensen die zijn ingeënt, kan het coronavirus zich nog steeds verspreiden. © Ezume Images, Adobe Stock

Wat zijn de gevolgen van epidemisch beheer?

Deze gegevens bevestigen dat het vaccin geen “immuniteitstotem” verleent en dat …

READ  Deze foto's laten de gevolgen van hittegolven zien

> Lees meer over Futura