Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jongere patiënten steeds vaker in ziekenhuis

gepubliceerd

Bijwerken

Videolengte: 2 minuten.

Frankrijk 2
Artikel door

Al-Araibi, N. Taher, Ada Silva – Frankrijk 2

Frankrijk tv’s

In ziekenhuizen zien zorgverleners steeds jongere patiënten aankomen, soms zonder medische voorgeschiedenis of risicofactor.

In ziekenhuizen worden Covid-19-patiënten steeds jonger. De gemiddelde leeftijd van gehospitaliseerde patiënten neemt af, Volksgezondheidszorg in Frankrijk, drjaar Wekelijkse epidemiologische updateGeplaatst op vrijdag 6 augustus. vorige week, Hij was 57 jaar oud.vergeleken met 63 jaar in dezelfde periode vorig jaar.

In het Montfermeil-ziekenhuis, in Seine-Saint-Denis, is het aantal patiënten de afgelopen weken verdubbeld en het gaat om alle leeftijden. Hoofd Polyvalente Geneeskunde Frédéric Bedijn legt uit dat zijn patiënten “Meestal hebben we risicofactoren, maar dat is niet altijd het geval, we hebben ook jonge mensen die gezond zijn en geen geschiedenis hebben en ernstige covid kunnen hebbenZorgverleners maken zich zorgen over het verdwijnen van deze nieuwe functies. “Het is zorgwekkend, want met elke voorbijgaande golf worden steeds meer jongeren getroffen”Kristen Bergeron, een verpleegster, heeft spijt.

READ  Coronavirus Parijs - Ile de France: Hoeveel mensen zijn er in de regio ingeënt?