Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe fase voor de kaartverkoop op donderdag 30 november

Nieuwe fase voor de kaartverkoop op donderdag 30 november

Xose Bouzas / Xose Bouzas / Hans Lukas via Reu Op donderdag 30 november 2023 gaan 400.000 tickets voor de Olympische Spelen in de verkoop.

Xose Bouzas / Xose Bouzas / Hans Lukas via Reu

Op donderdag 30 november 2023 gaan 400.000 tickets voor de Olympische Spelen in de verkoop.

Olympische Spelen 2024 – De datum van de laatste fase van de kaartverkoop voor de Olympische Spelen van Parijs is niet willekeurig gekozen. Ruim 400.000 kaartjes voor alle sporten zijn op donderdag 30 november vanaf 10.00 uur te koop op de website. tickets.paris2024.org.

“Deze aankoopfase is belangrijk omdat het de kerstinkopenperiode is. Thuiswedstrijdtickets zijn een uniek geschenk dat je maar één keer in je leven kunt geven.Dat bevestigde het Organisatiecomité van de Olympische Spelen (COGO) vorige week tijdens een persconferentie. En dat zal ook zo zijn “Misschien is het de laatste uitverkoop, aangezien alle sessies nog beschikbaar zijn.”organisatoren toevoegen.

Het zal echter nodig zijn om snel te zijn tijdens deze nieuwe getagde verkoopfase “zeldzaam”, Kujo waarschuwt. In feite worden de mogelijkheden steeds beperkter en zullen er geen gelijke meer zijn. heersen “Wie het eerst komt, het eerst maalt” Vanaf donderdag zal deze in gebruik zijn.

Alle sporten behalve surfen

Concreet komen er 6.000 nieuwe plaatsen bij het zwemmen, waaronder de race 50 meter vrije slag met Olympisch medaillewinnaar Florent Manaudou (van 24 naar 230 euro) en de finale van de 400 meter wisselslag, waar wereldkampioen Leon Marchand op je wacht (vanaf 85 euro) .

Er zullen 30.000 kaartjes worden verkocht voor atletiek (voornamelijk de tienkamp voor mannen), 25.000 kaartjes voor rugby sevens en hetzelfde voor beachvolleybal (inclusief heren- en damesfinales vanaf € 100), en 24.000 kaartjes voor tennis (inclusief halve finales heren). . ) 14.000 voor paardrijden, 11.000 voor boogschieten, 7.300 voor de laatste fasen van basketbal, 5.000 voor boogschieten. “stedelijke sporten” (pauze, 3×3 basketbal, schaatsen), 2000 bij judo of zelfs 500 bij wielrennen. De enige sport waar geen kaartjes te koop zijn: surfen.

Cojo geeft aan dat een derde van de kaartjes voor 50 euro of minder wordt aangeboden, en tweederde voor minder dan 100 euro.

READ  Mercato - Paris Saint-Germain: Mbappé's vriend vertrekt en Luis Enrique heeft een vervanger voor hem gevonden

Ook voor de openings- en slotceremonie zal het mogelijk zijn om kaartjes te kopen: tussen 90 en 2.700 euro voor het eerste concert, en tussen 45 en 1.600 euro voor het tweede. Ook hier herinneren de organisatoren ons eraan dat we snel zullen moeten gaan “Klasse D-tickets waren binnen een uur verdwenen.” Tijdens de eerste verkoop. Ten slotte gaan deze donderdag ook nieuwe kaartjes voor de paralympische sporten in de verkoop opraken, Zoals een stoelhek.

7,2 miljoen kaartjes verkocht

Deze nieuwe kaartjes zijn niet bij toverslag verschenen. “We hebben niet meteen alles verkocht, omdat we niet alles een jaar voor de Spelen wilden verkopen.”“, legt Kojo uit. Zoals bij veel andere evenementen het geval is, zijn ook de kaartjes gereserveerd in afwachting van aanpassingen aan het zaalontwerp. Na verloop van tijd wordt het exacte aantal zitplaatsen duidelijker, waardoor kaartjes weer kunnen worden doorverkocht.

Na deze laatste grote verkoopfase zouden de komende maanden de laatste tickets geleidelijk uitverkocht moeten zijn. Als laatste optie, vooral voor sporten waar veel vraag naar is, zal er nog steeds een retail-wederverkoopplatform zijn, dat vanaf april open zou moeten zijn.

In dit stadium maakte het organisatiecomité bekend “Grote tevredenheid” Vanwege de succesvolle kaartverkoop van het evenement: 7,2 miljoen tickets verkocht sinds februari op een totaal doel van 10 miljoen tickets. Aan de andere kant weigeren de organisatoren momenteel te communiceren over de uitgifte van kaartjes voor de Paralympische Spelen en wijzen ze op het einde van het jaar, wanneer een voorlopige evaluatie zal plaatsvinden.

READ  Doorslaggevender dan Haaland, Mbappé of Lautaro: wie is Santiago Jimenez, de Mexicaan die paniek veroorzaakt in Europa?

“We zijn erg blij met de manier waarop het is begonnen, maar we moeten het meer personaliseren, de Fransen kennen hun atleten niet zo goed.” De Paralympische Spelen, dat beseffen wij binnen de organisatie. “Het was een heel sterke start, maar er zijn nog veel kansen.”zoals aangekondigd door Kojo-president Tony Estanguet in HuffPost Half november.

Zie ook op HuffPost :